2777
2789
عنوان

از صبح تاحالا چیکار کردین؟؟

371 بازدید | 33 پست

منکه بیدار شدم رفتم تو حیاط هوا خیلی خوب بود حس روزایی بود که مدرسه ها میخاست باز بشه و میرفتیم خرید لوازم تحریر و کیف و کفش و لباس مدرسع یاد دوران دبستانم افتادم یادش بخیر بچه بودیم هعییی😥

بعدش رفتم سرکار الانم دارم یه قهوه میخورم با کیک شکلاتی

این روزا اصلا حواسم ب خودم نیست سرم شلوغه کلی لاغر شدم😥

شما در چه حالین؟چیکارا کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بیدار شدم با شوهرم صبحونه خوردیم رفت سرکار منم قورمه سبزی گذاشتم برا نهار الانم میخوام خونرو مرت ...

منکه از وقتی با نی نی سایت اشنا شدم دیگه اپیلاسیون نمیکنم یه سر میام اینجا پشم‌ام خود ب خود میریزه😐

از صبح پاشدم جمع و جور کردم خونه مرتب ناهار ابگوشت گذاشتم صبحانه خوردیم حیاط و جارو کردم لباسارو جمع کردم که تت بزنم رو تخت ولو شدم حوصله ندارم تازه کرونام خوب شده سر گیجه دارم خوب نمیشه

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

کیک شکلاتی میخوام 😭

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

کرونا دارم از صبح سردرد دارم افتادم تو تخت شوهرم کارا رو کرد با اینکه خودشم کرونا داره

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چ حسی خوبی گرفتم اسی از حالو هوای مدرسه گفتی..دلم سردی پاییزی اول مهر رو میخواد حیف ک زود تموم شد بچ ...

وقتی داشتم مینوشتم بغضم گرفت الانم کم مونده گریه کنم😓😓😢😢چ روزای خوبی بود هعییی