بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فال اگه برات بعدش ببینی اتفاق افتاده خوشت میاد. اگر خوشتون نمیاد یا اعتقاد ندارید چون فال درست و خوب نگرفتی. من یه دوستی داشتم توی خوابگاه. حافظ معنی میکرد اسمش مژده بود. یعنی بینظیر بود. همه چی رو با معنی بهت میگفت. ولی ایشون فالگیر نیست. فقط برای خودش و ماها که هم اتاقیش بودیم میگرفت. و متاسفانه چون اون زمان موبایل نداشتیم شماره ای ازش ندارم. البته این موضوع واسه سال 80 هستش
مهتاب تمام جزئیات رو با دقت میگه. انقدر عالی میگه که هر چی بهش پول بدی پشیمون نمی شی. هر چی بگه دقیق اتفاق میفته. مشخصات همسر منو سه سال پیش گفته بود. این که چندتا بچه هستند و اسمش چیه. روز عید به تنها چیزی که فکر میکردم همین جمله مهتاب بود که انقدر دقیق گفته بود . شماره مهتاب 09196518128
عالی. بینظیر . ممنون. تمام جزئیات زندگی منو گفت. من با یکی در ارتباط بودم بدون اینکه بهش بگم ریز ریز اتفاقات بینمون رو گفت. منم میگم مهتاب عالیه 09196518128