2777
2789

میخام بدونم دورزو زودتر واوسن زدن خطرناکه یا نه و اینکه تاریخ واکسن یک سالکی اگه ۱۴زدی ولی ۱۸ماهگی طبق تاریخ تولدت یعنی ۱۱چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهداشت زودتر نمیزنه اصلا سیستمشون اجازه نمیده دقیقا طبق واکسن قبلی باید  سر وقت ببری د ...

دقیقا بهداست زد هیچی نگفت کثافت بیشعور کفتم عیب نداره گفت نه خدا لعنتش کنه دارم خفه میشم از جوش و استرس

دو روز واکسن ۴ماهگی شو و اینکه واکسن ۱۲ماهگی و ۱۴زدم اما ۱۸ماهگی طبق روال واکسن های قبلش ۱۱

عزیزم خب اونقد زود نزدی که مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

من گفتم لابد یکی دوهفته زود زدی انقد نگرانی 

نترس هیچ مشکلی پیش نمیاد

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
عزیزم خب اونقد زود نزدی که مشکلی پیش نمیاد نگران نباش من گفتم لابد یکی دوهفته زود زدی انقد نگرانی&n ...

ممنونم ازدلداریت از این ناراحتم چرا اگه بد بوده کارکنان بهداشت نگفتن به من

ممنونم ازدلداریت از این ناراحتم چرا اگه بد بوده کارکنان بهداشت نگفتن به من

عزیزم بد نیستش  یکی دو روز جابجا بشه 

ولی چون اکثرا تو کامپیوتر باید بزنن و سیستم دستی نیس

قبول نمیکنه که زود بزنی برای همین نمیزنن وگرنه مثلا

من دخترم واکسن دوماهگیش۱۱ خرداد بود

برای چهار ماه هم باید ۱۱ مرداد میزد

ولی یه اتفاقی افتاد اونروز تعطیل شد

و من مجبور شدم فرداش ببرم بزنم که میشد۱۲ مرداد

و از سری بعد  برای واکسن۶ ماهگی و یکسالگی قبول نمیکردن‌سر موعد واکسن دوماهگی بزنن ، میگفتن چون سری قبل ۱۲ اٌم ثبت شده سیستم قبول نمیکنه

وگرنه مشکلی برای بچه پیش نمیاد

نگران نباش شما هم

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
عزیزم بد نیستش  یکی دو روز جابجا بشه  ولی چون اکثرا تو کامپیوتر باید بزنن و سیستم دستی نی ...

میدونی چیه عزیزم‌ دختر من الن ۴سالش اون زمان تو کارت ثبت میکردن هم تو سیستم