2777
2789
عنوان

چقدر من تنهام

163 بازدید | 8 پست

دیروز خونه پدر شوهر م موندم دو تا جاریا هم بودن با هم حرف میزدن منو محل نمیدادن منم تو آشپزخونه بودم داشتم غذا می پختم راستش ناراحت میشم مادر شوهرم با اون سنش غذا بپزه خودش نمیگه ولی من دوست دارم چند ساعت هم باشه استراحت کنه موقع شام جاری بزرگه رفت نموند شام و مادر شوهرم کشید ولی برای جاری م نکشید گفت با شوهرش می خوره هنوز نیومده منم نیاوردم سر سفره اینا رسم دارن غذا هر کس و تو بشقاب س بکشن تو دیس نمیارن منم هیچی نگفتم بعد دیدم جاری پاشد اومد رفت تو کوچه تو ماشین نشست یه آبروریزی کرد که نگو گفت شما به شخصیت من توهین کردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اونا با من لج ن فقط مادرش خوبه بقیه انگار من نیستم

من خیلی تمرین کردم ب خدا جواب گرفتم

اللن یه حالی میکنم

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
من خیلی تمرین کردم ب خدا جواب گرفتم اللن یه حالی میکنم

خنثی م کلا به من زنگ نمیزنن هیچ کدوم من برم جایی نمیان یا بیان هم منو حساب نمی کنن سلام بدم جواب نمیدن تولد یا مراسمی باشه به شوهرم میگن تنها بیا

خنثی م کلا به من زنگ نمیزنن هیچ کدوم من برم جایی نمیان یا بیان هم منو حساب نمی کنن سلام بدم جواب نمی ...

🤢🤢🤢این همه تنفر از تو ؟؟؟چرا اخه

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
خنثی م کلا به من زنگ نمیزنن هیچ کدوم من برم جایی نمیان یا بیان هم منو حساب نمی کنن سلام بدم جواب نمی ...

من باسم باهاشون رفت وامد نمیکنم خودتون رو دوست داشته باشید کی بهتر از خودتونه

خدایا شکرت...
من باسم باهاشون رفت وامد نمیکنم خودتون رو دوست داشته باشید کی بهتر از خودتونه

رفت و آمد ندارم میرم فقط خونه پدر شوهرم اونا اومدنی اینجوری می کنن به وضوح میگن فلانی رو نیار یا جشن نامزدی بچه جاری م رو کارت دعوت نوشته بود عمو و عموزاده عزیزم یعنی من نیام