2777
2789
عنوان

از آشپزی فراریم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 58 پست
منم علاقه ای ندارم و بلد نیستم مادرم حرفی نداره ولی اطرافیان خیلی سرکوفت میزنن و تیکه میندازن دلم ...

اطرافیانت سرکوفت میزنن که اشپزی بلد نیستی؟ 😐🤦‍♀️

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
بابابا الان شوهر من دست به سیاه و سفید نمیزنه ته هنرش سفره جمع کردنه فقط وقتی پریودم کمک می‌کنه وگرن ...

سفره جمع کردن که خوبه .شوهر خواهر من یه لیوانم جا به جا نمیکنه😐

به آینده هنوز امید دارم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای سخت شد😅ولی تو کوتاه نیا شوهر میکنی که دغدغه این سختیارو نداشتی باشی اصن وگرنه که خودت تنهایی ...

شوهر هم زن میگیره که دغدغه گرسنگی نداشته باشه اون موقع تکلیف چیه😐😂

به آینده هنوز امید دارم💜
شوهر هم زن میگیره که دغدغه گرسنگی نداشته باشه اون موقع تکلیف چیه😐😂

بمونه خونه مامانش😁این لوس بازیا چیه دو وعده غذاست حالا پاشه درست کنه یا بخره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
واقعا فکر کردید مردا آشپزی میکنن🤣🤣🤣🤣

گشنه بمونه خوبه‌؟😂😂به فکر خودشم بنده خدا

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یکی دو بار انجام بدی علاقمند میشی شک نکن

منم اوایل خیلی فراری بودم 

دلیلش این بود چون فکر میکردم بلد نیستم

خوب در نمیاد

ایراد میگیرن

اما یا نوشت زمان و افزایش خودباوری تونستم با علاقه ادامه بدم 

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
چند سالته خخخ

21

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بمونه خونه مامانش😁این لوس بازیا چیه دو وعده غذاست حالا پاشه درست کنه یا بخره

زن هم بشینه بخوره و بخوابه😂😂

کاش تو فرهنگ ما بود😑

به آینده هنوز امید دارم💜
من تا ٢٠ سالگى فقط يكى دوبار تخم مرغ پخته بودم حتى سالاد درست نكرده بودم تو خونه شوهر ياد گرفتم خيل ...

عه😃روزنه امید تو قلبم پیدا شد😂

به آینده هنوز امید دارم💜
دستت درد نکنه واقعا🤣🤣🤣🤣

😂💖