2777
2789
عنوان

فردا امتحان شهری دارم بیاید

112 بازدید | 13 پست

امروز آیین نامه داشتم فردا شهری دارم بهم بگید چکار کنم آروم باشم استرس نداشته باشم چه نکاتی رو باید رعایت کنم هر چی میدونید بهم بگید ممنونم🙋‍♀️

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...

همه مراحل امتحان میگیرند،به خاموش کردن خیلی گیر میدن،فقط استرس نداشته باش،با اطمینان رانندگی کن تا سرهنگ شک به ذهنش راه نده

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودت بپرس استرست برای چیه؟

فوقش یه هفته بعد،دو هفته بعد.آخر دنیا که نمیشه گلم⁦☺️⁩

پس دلیلی برای استرس نیست.ریلکس باش که ریلکس بودنت تاثیر مثبت داره روی همه ی کارات و همینطور نگرش افسر نسبت بهت.(میگه طرف خیلی وقته اینکارست که پشت فرمون راحته)

انشاالله همه چیز خوب پیش می‌ره بار اول قبول میشی😊😊🙏

بپرسین،اگه بدونم دریغ نمیکنم.

من هنوز داخل شهر پشت فرمون ننشستم فقط تو بیابون ولی اونجا هم زمانیکه خواستم دنده عقب برم گیج شدم و اصلن نمی‌دونستم باید چیکار کنم 

موقعی که از اینه عقبو نگاه کردم گیج شدم داشتم سرگیجه میشدم⁦😐

یه سوال دیگه اینکه چجوری تشخیص بدیم باماشین های کنارمون چقد فاصله داریم؟؟

من هنوز داخل شهر پشت فرمون ننشستم فقط  تو بیابون ولی اونجا هم زمانیکه خواستم دنده عقب برم گیج ش ...

برای دنده عقب بعد از اینکه اول موقعیت رو سنجیدین،سعی کنین از آینه بغل سمت راست پیش برین.(قبلش طوری تنظیمش کنید که هم بتونید به جدول یا زمین هم دید داشته باشید هم ماشین پشتیتون) و هرازگاهی از آینه جلویی،نیم نگاه سریع بندازید ببینید ماشین پشتتون نباشه.(البته بعد از زدن راهنما یا جفت راهنما) چون اینطوری نیست که سرتون پشت باشه به ماشینای پشت هم دید داشته باشید.باید از یه راهی حواستون به پشت باشه.

من از آینه بغل پیش میرم،ولی برای آزمون،روشی که دست رو میذاریم پشت صندلی رو هم تمرین کرده بودم.چون تو اینترنت خونده بودم یه ماشین آزمونی آینه بغل نداشت.به هرحال خودمو آماده کرده بودم،ولی به خودم گفتم اگه دیدم ماشین آینه بغل ندارن طبق این تعریف کتاب آیین نامه بهشون جواب بدم:

برای دنده عقب بعد از اینکه اول موقعیت رو سنجیدین،سعی کنین از آینه بغل سمت راست پیش برین.(قبلش طوری ت ...

نقصان آینه که باعث کاهش ایمنی ماشین میشه یه نقص فنیه و اول باید برطرف بشه و بعدش سوار بشیم.

البته خدارو شکر با این مورد مواجه نشدم.

من هنوز داخل شهر پشت فرمون ننشستم فقط  تو بیابون ولی اونجا هم زمانیکه خواستم دنده عقب برم گیج ش ...

خب برای پشت که معمولا آژیر میکشن اغلب ماشینا.یا اینکه ماشین کوچیکه و میشه ماشین پشتیش رو دید.برای بغل هم از آینه های بغل میفهمیم برخورد نداریم.

ولی در کل از پدرم که می‌پرسیدم چطور تشخیص بدم می‌گفت اینا همه تجربست،اوایل یکم که رفتی جلو چک میکنی ببینی چقدر فاصلست،ولی بعدا که دستت اومد بدون چک کردن خودت متوجه میشی که برخورد نداری.

خب برای پشت که معمولا آژیر میکشن اغلب ماشینا.یا اینکه ماشین کوچیکه و میشه ماشین پشتیش رو دید.برای بغ ...

ممنون عزیزم

یه ترسی دارم هنوز از رانندگی با اینکه از یه طرف عاشق اینم یاد بگیرم و راننده بشم هر وقت یه خانوم میبینم رانندگی می‌کنه غبطه میخورم

امیدوارم هر چه زودتر برم ثبت نام کنم و اصولی یاد بگیرم💝

ممنون عزیزم یه ترسی دارم هنوز از رانندگی با اینکه از یه طرف عاشق اینم یاد بگیرم و راننده بشم هر وقت ...

از جاهای خلوت شروع کنید،تجربه کسب کنید.بعدش برید جاهای شلوغتر.جوانب احتیاط رو هم رعایت کنید،انشاالله که مشکلی پیش نمیاد.😉😊با مربی هم که باشید اون ماشینو کنترل می‌کنه.

منم خانما رو تشویق میکنم برن سمت رانندگی.⁦✌️⁩