2777
2789
عنوان

اینو درباره کرونا روش تحقیق کنید من که جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 57 پست
چرا مراجع علمی چنین دروغی رو جلوشو نگرفتند؟؟؟؟؟؟؟

شما خودت خوندی مطلب رو؟!نوشته ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات و حتی سطوح

کجاش نوشته اسید رو بخور بدید غشای لیپیدی رو از بین میبره؟!بعدم نیازی به مقاله از امیرکبیر نبود در کابینتت رو باز کنی کلی شوینده اسیدی میبینی که برای سطوح استفاده میشن

دیگه هم منو ریپلای نکنید چون جوابی نمیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت خوندی مطلب رو؟!نوشته ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات و حتی سطوح کجاش نوشته اسید رو بخور بدید ...

وقتی موادی ویروس کرونا رو توی سطوح از بین میبره یعنی قابلیت اینو داره فی نفسه در هر شکلی از بین میبره اینو نوشتم که اگه کسی مطلب شما رو خوند نظر منم بخونه

من و مادرم و خیلی از اشنایان من به این بیماری درمان شدیم و با این روش درمان شدیم حالا هم حق داریم این حقیقت رو به دیگران منتقل کنیم نه فقط من خیلی از درمان شدگان این روش در حال پخش این حقیقتند اگه کنگره60 رو میشناسید که هیچ اگر نه در موردش تحقیق کنید تا حالا زندگی چند هزار نفر رو نجات داده

منظورم اینه که انگور مثل خربزه حساسیت زاست ممکنه علایم الکی بیشتری ایجاد کند

بله ولی از جنبه اسیدهای مقابله کننده با ویروس من عرض کردم که سرکه سیب قدرت بیشتری داره

حتی من اون اوایل برای ضد عفونی وسایلی که از بیرون میومد اب و سرکه ترکیب میکردم میزدم به خاطر همون ما ...

بله واقعا خوبه حالا چراشو علم باید اثبات کنه ولی متاسفانه در برابرش موضع تند می گیرند و این همه که ازش جواب گرفتند رو به راحتی انکار می کنند

بله واقعا خوبه حالا چراشو علم باید اثبات کنه ولی متاسفانه در برابرش موضع تند می گیرند و این همه که ا ...

چون علوم تجربی انحصاریه و فقط اونایی رو نشر میدن که به نفع  اقتصادشان باشه.

اگر نه راز طول عمر اون فلکه انگلیس چیه؟

ما هم متاسفانه کورکورانه قبول میکنیم که بابا پزشک متخصص فلام کشور گفته یعنی عزت نفس پزشکان خودمون پایینه...

چون علوم تجربی انحصاریه و فقط اونایی رو نشر میدن که به نفع  اقتصادشان باشه. اگر نه راز طول عمر ...

ولی اینجا بحث جون ادماست و سکوت یعنی خیانت پست های بالا رو بخونید من یه درمان طبیعی رو با مبنای علمی گفتم چجوری ریختند سرم و توهین کردند یکی نمیاد بگه رمدسیویری که گردش مالی پنج هزار میلیاردی داشته چه دستاوردی داشته و چند نفر از مضراتش ضربه خوردند ولی چرا کسی هیچی نمیگه؟

ولی اینجا بحث جون ادماست و سکوت یعنی خیانت پست های بالا رو بخونید من یه درمان طبیعی رو با مبنای علمی ...

دقیقا عزیزم... قطعا خودت میدونی همین ویروس در جهت کاهش جمعیت زمین تولید شد تا منابع بیشتری برای ابرقدرتها بمونه و صرف مردم عادی ک در برنامه ریزی‌های کلانشون حکم گوسفند رو دارن نشه‌ البته دور از جون شما و خودم و سایرین 

کتاب مبانی توسعه غرب شهید اوینی ۲۵ سال پیش همینا رو گفته چطوری برای انحصار کردن منابع زمین برنامه ریزی کردن.

ولی اینجا بحث جون ادماست و سکوت یعنی خیانت پست های بالا رو بخونید من یه درمان طبیعی رو با مبنای علمی ...

به هر حال اونایی که مخالف هستن یاد نگرفتن بپذيرند قرار نیست نظر همه باهاشون یکسان باشه...

ما دیگه باید یاد بگیریم که قطعا چنین حرفهایی تو مخیله بغضی افراد نمیگنجه چه استاد تمام دانشکاه باشه چه کمترین قشر جامعه باشه... به وسعت ذهن و استدلال طرف بستگی داره 

دقیقا عزیزم... قطعا خودت میدونی همین ویروس در جهت کاهش جمعیت زمین تولید شد تا منابع بیشتری برای ابرق ...

ازتون خواهش میکنم یه سرچی درباره کنگره60 که تصمیم گرفته با پخش این اگاهی جون انسان ها رو نجات بده بکنید یک مرکز فعال در حوزه درمان رایگان اعتیاد که به طور اتفاقی این موضوع رو کشف کرد و با بیش از 100هزار عضو یک فوتی کرونا هم نداشته