2777
2789
عنوان

به خاطر شوهرم خیلی تنهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 39 پست
واقعا... خواهرام طفلیا یواشکی میان و من نمیرم خونشون اصلا دیگ خسته شدم از مطیع بودن خودم دلم میخواد ...

لج که نمیتونی بکنی باید احازه داشته باشی که بری

حالا فعلا که کروناست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ادما برای همین ک باهم زندگی کنیم زنده ایم نه اینکه هرکسی تو لاک خودش باشه و کسی راه نده😕

سرمون تو لاک خودمون باشه بهتر از اینه که سر دیگران تو زندگیمون باشه ! حالا برو با فامیل ارتباط داشته باش هر کدوم روزی هزار بار ازت می پرسن هنوز باردار نشدی ؟ دکتر نرفتی ؟ مشکل از کدومتونه ؟ چشم خوردی حتما ! برو دکتر فلانی ivf ! فلان دارو گیاهی مصرف کن ! شوهرت طلاقت نمی ده به خاطر بچه ؟ شوهرت فلانی رو صیغه کنه بچه دار شه ! و .....

اگه می خوای با همسرت زندگی خوبی داشته باشی از فامیل دوری کن ، حتما همسرت یه چیزی می دونه که نمی ذاره باهاشون ارتباط داشته باشی ! مهم ارامش خودت و همسرته 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
جنگ زیاد داشتم دیگ اعصابم نمیکشه  ولی در کل شخصیتم ارومه و مطیع نمیتونم مخالفت جدی کنم

اگه سر همه مسائل اینجوری باشی پرو میشه دیگه همیشه حرف, حرف اونه اما اگه یه بار محکم وایسی نه ، نمیگم جنگ و دعوا ، بگو اون خواهرمه آگه میخواست روم تاثیر منفی بذاره این همه سال تو خونه بابام اینکار کرده بود و من خیلی دوستشون دارم نمیتونم اگه حداقل هفته ای یکی دوبار هم دیگه رو نبینم رو از این حرفا

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
برو ی هنری یاد بگیر باشگاهی چیزی 

باشگاه میرفتم ب خاطر کرونا شهرمون قرمز شد بستن فعلا

خیاطی هم بلدم و گاهی وقتا برا خودم لباس میدوزم 

ولی همین رفت و امد کارمو هم رونق میده ک من ندارم

اگه سر همه مسائل اینجوری باشی پرو میشه دیگه همیشه حرف, حرف اونه اما اگه یه بار محکم وایسی نه ، نمیگم ...

خواهر نمیشه هیچکدوم حرفا فایده نداره ذاتی اینجورن و توهم الکی دارن