2777
2789
عنوان

کمکم کنید

133 بازدید | 30 پست

سلام خانمها و دوستان

عصرتون بخیر 

کاش میتونستم ویس بدم تا همه چی رو بگم تایپ یکم سخته 

نمیدونم از کجا شروع کنم بهتره ، حتی نمیدونم اینجا گفتنش فایده داره و کمکم میکنه یا نه

من مشکلم با مادر و پدرمه ، نه اینکه یه دختر ۱۲ ساله باشم و چون دعوا کردم باهاشون بیام اینجا گله کنم که چرا نذاشتن لاک بزنم و فلان

نه اصلا اینطور چیزا نیس ، من پدرم با خانواده مادرم از همون موقع ازدواج با مامانم خیلی مشکل داره و همون شش ماه اول ازدواج مامانم و بابام ، خانواده 

مامانم اصرار میکنن که هر چه زودتر بچه بیارین ، اینارو خودشون تو دعوا گفتن ک من میدونم 

بعد پدرم اصلا اون موقع بچه نمیخواسته اما تحت تاثیر حرف اونا و جوونیش منو به دنیا میارن ، 

حالا بعد ۱۹ سال پدرم از من اصلا خوشش نمیاد نه اینکه الکی بگما و بخوام ناز کنم  اما تحت تاثیر نفرتش به من مادرم هم از وقتی یادم میاد کلا باهام چپه 

یه برادر ۱۱ ساله دارم ک قشنگ فرق رفتار پدر و مادرم با اون و من رو متوجه میشم ...

و اینکه از بچگیم فقط دعوا یادم میاد و کتک و توهین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اطمینان کامل میتونم بگم نه

شایداخلاقشون اینطوریه وگرنه هیچ پدرمادری نیست که بچشودوست نداشته باشه،باهاشون حرف بزن خیلی واضح ازشون بپرس که منودوست دارید یانه علت بی محبتی تون ب من چیه؟من بودم حتماً می‌پرسیدم

شایداخلاقشون اینطوریه وگرنه هیچ پدرمادری نیست که بچشودوست نداشته باشه،باهاشون حرف بزن خیلی واضح ازشو ...

ببینین گفتم که دختر حسود و لوسی نیستم 

اگه اخلاقشون اینطوری بود از رفتار با برادرم یا بقیه معلوم میشد ، بله اما این مسئله جزو اون دسته ای هست ک میتونیم بگیم فلان نفر بچه اش رو با تمام توانش دوست نداره، 

خدا رو شکر که  نداشتین از این مشکلات اگه یه کم از از این مشکل هارو کسی داشته باشه واقعا خییییل ...

از كجا ميدوني عزيزم 

انقدر رو خودم كار كردم و مستقل شدم كه اگه يه روزي همه تركم كننو ازم متنفر بشن ميتونم با قدرت زندگي كنم

خدا رو شکر که  نداشتین از این مشکلات اگه یه کم از از این مشکل هارو کسی داشته باشه واقعا خییییل ...

دقیقا همینطوره

امید و مرکز توجه و شکل گیری هر دختر یا پسری خانواده اش هس ، اگه از طرف اونا به جای تشویق و محبت فوش و ناسزا بشنوه نابود میشه..😢