_ال_آی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 عنوان به نظرتون برم دکتر برا اقدهم به حاملگی یا نه 249 بازدید | 36 پست شاید از ماه بعد اقدام کنیم میگم باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗 1400/06/08 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ال_آی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 چکاپ قبل بارداری انجام بدی خیالت راحت تره پیش ماما چی برم ؟ _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
_ال_آی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 اره عزیزم حتما برو تو غذا خوردن و نمیدونن رژیم باید کاری کنم یا نه _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
_ال_آی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 متخصص زنان زایمان آهان پس برم آخه چکاپ بهداشت نوشت برام ولی پیش دکتر متخصص نرفتم _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
_ال_آی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 اخه تواین شرایط؟؟؟؟؟ تو چه شرایطی عزیزم _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
panah21 عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 2243 تو غذا خوردن و نمیدونن رژیم باید کاری کنم یا نه عزیزم اینکار برای سلامت خودتون و بچه خیلی خوبه اگه ویتامین یا کم خونی داشته باشید قبل بارداری با قرص درمانش میکنید
_ال_آی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 خانوما آزمایش ژنتیک هم مهمه یا نه اگه فامیل هستید آره مهمه _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40208 آهان پس برم آخه چکاپ بهداشت نوشت برام ولی پیش دکتر متخصص نرفتم متخصص بری بهتره
_ال_آی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 عزیزم اینکار برای سلامت خودتون و بچه خیلی خوبه اگه ویتامین یا کم خونی داشته باشید قبل بارداری ... الان فولیک اسید میخورم _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗