2821
2789

داداشم گفت تا حالا ب چند نفر دادی

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکه زندگی با محبت بچه شیرین میشه ک تو نداری یااینکه تو بچه دار نمیشی😔

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بهم گفتن شبیه معلول هاس مثه عقبب مونده هاس 

شبیه هیولاس مثه حیوونه چ قد ترسناکه🖤

آدم های مختلف گفتن

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
اینکه عادیه..باباها میگن..یه وقتهایی

تصمیم خودشون بوده این بچه ای که الان داره زندگی میکنه پس باید قبولش کنن و توهینی نکنن به تصمیم خودشون 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

منو عشقم 4ساله باهمیم هرچی میاد خاستگاریم بابام راضی نمیشع! 

من اومدم چهله ایت الله حق شناس فرستادم گفتم بچه ها مشکلی چیزی دارین اینو انجام بدید ان شاء الله حاجت روا میشین یهو

یکی ازدخترا برگشت گفت حالا تو بخون که دوس پسرت بیاد بگیرتت وقتی حاجت رواشدی ماهم میخونیم

خیلی ناراحت شدم دلم شکست گفتم خدا خودت کمکمون کن بهم برسیم تاهمین دشمنامون بترکن ازبس حسود وبخیلن

هرزه دخترای خیابونی از تو بهترن..😂خیلی درد داشت بخاطر دفاع ازخودت این حرفو از مادرت بشنوی

امیدوارم طلاقت بده تو لیاقتشو نداری..بازم مادرم

تو مایه ننگی..بابام

تو احمقی..شوهرم

اونقدری دلمو شکوندن ک دیگ از سنگ شدم 😏

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اینکه زندگی با محبت بچه شیرین میشه ک تو نداری یااینکه تو بچه دار نمیشی😔

آره این حرف خیلی بده و دل آدم رو آتیش میزنه مدام به آدم تیکه و متلک میندازن که نازایی و بچه هاشون رو ازم قایم میکردن یا یکی دیگه پز زود بچه دار شدن دختر و...بهم میداد 😔

آره این حرف خیلی بده و دل آدم رو آتیش میزنه مدام به آدم تیکه و متلک میندازن که نازایی و بچه هاشون رو ...

😔

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز