2777
2789
عنوان

اوناییکه ک کروناگرفتین بیایین یه لحظه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 49 پست
من باردارم.امروز روز نهممه.قبلا یه بار گرفته بودم.دوباره الان هم گرفتم.این دفه سبکه.ولی چون باردارم ...

خدا کمکت کنه فقط

همینو میتونم بگم

از اون روزه ک من کرونا گرفتم فقط میگم خدا ب داد باردارا برسه

خیییییلییییی سخته😔😔

🌹

ب سختی میتونم راه برم حتی نمیتونم نگاهه تی وی کنم  نمیتونم گوشی دست بگیرم نمیتونم باکسی حرف ...

میگن درست میشه ولی یکم طول میکشه تا ضعف بدنت درست بشه

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب سختی میتونم راه برم حتی نمیتونم نگاهه تی وی کنم  نمیتونم گوشی دست بگیرم نمیتونم باکسی حرف ...

خوب میشی انشاالله خدا رو شاکر باش 

دوره داره دورش بگذره سرپا میشی منم گرفتم بیحال و جون بودم تازه غذایی هم نبود که بخورم 

عزیزم 

ی بسته گوشت بزار بپزه آبشو بخور 

آب هویج مدام بخور 

و شربت عسل لیمو و نمک دریا 

و آب ولرم

اینو تو طب سنتی میگن برا بهبود بدن عالیه حتما مصرف کن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
من باردارم.امروز روز نهممه.قبلا یه بار گرفته بودم.دوباره الان هم گرفتم.این دفه سبکه.ولی چون باردارم ...

پس چی استفاده می کنی😞😞😞😞

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️
میگن درست میشه ولی یکم طول میکشه تا ضعف بدنت درست بشه

بیست روزه خونمو جاروبرقی نکردم گردگیری نکردم

ی بار شوهرم انجام داد ولی ب دلم ننشست

همش خونمو میبینم حرص میخورم😢

🌹

داروهای شیمیایی.انگار اونا باعث میشدن زایمان کنم.من از این ناراحتم که بهتر شده بودم بعد دوباره از دی ...

لامصب معلوم نمیکنه دو روز حالت خوب میشه آدم فک میکنه خوب شدی بعد دوباره علائم جدید میگیری