2777
2789
عنوان

اوناییکه ک کروناگرفتین بیایین یه لحظه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 49 پست

استارتر من کرونا گرفتم اما ن ب شدت شما ک بخوام بستری بشم 

والا تا چند وقت انگار مرده بودم نای حرف زدم نداشتم 

لعنتی معلوم نیس با آدم چه می‌کنه 

مدام میوه بخور 

آب گوشت 

وکباب 

کله پاچه 

قرص های تقویتی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولشم تست ندادم اما حالم خوب نیس بیحالم و ریه درد و سرفه دارم دوشب پیش بدنم مخصوصا پاهام درد شدید میکرد. مامانم حالش بدتره 😰

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
انگار هرروز یه هفته میگذره از استرس دلم داره میترکه تپش قلب ک دیگه نگم😔

دقیقا منم اینجوری بودم هرروز فکرمیکردم بیماریم برمیگرده کوچیک ترین نشانه بهم استرس شدید میداد تنهاراه اینه بهش فکرنکنی 

من و همسرم و دختر دوسالم باهم گرفتیم خداروشکر دخترم ۲روز فقط تب کرد شهرغریب حال خراب بچه کوچیک که دائما دلش بیرون و بازی و غذا میخاد خودمم مریییییییض خداخودش کمکم کرد بلند شدم 

قرص زینک پلاس سی و دمنوش کندر عرق آویشن حال منو همسرمو خوب کرد

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
انگار هرروز یه هفته میگذره از استرس دلم داره میترکه تپش قلب ک دیگه نگم😔

وا استرس برا چی؟؟؟, 

خداروشکر ب خیر گذشت که 

حتما بیمارستان بودی اونجا اذیت شدی؟؟ ب هرحال جو خوبی نیس بین بیماری کرونایی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
استارتر من کرونا گرفتم اما ن ب شدت شما ک بخوام بستری بشم  والا تا چند وقت انگار مرده بودم نای ...

اصلا معلوم نیس چیه چه مریضیه

جسمی و روحی ادمو نابود میکنه

همش میگم دیگه اون ادم سابق نمیشم😭😭😭

🌹

وا استرس برا چی؟؟؟,  خداروشکر ب خیر گذشت که  حتما بیمارستان بودی اونجا اذیت شدی؟؟ ب هرحا ...

نمیدونم استرس برا چیه عزیزم

فقط میدونم از نگرانی دارم میمیرم

تو بیمارستانم اذیت نشدم

الههههی خیر ببینن و پرستارا و دکترا

از مادرم بهتر ازم مراقبت کردن

🌹

من باردارم.امروز روز نهممه.قبلا یه بار گرفته بودم.دوباره الان هم گرفتم.این دفه سبکه.ولی چون باردارم ضعیف ترم نمیتونم دمنوش مصرف کنم.از لخاظ روحی خسته ام.سه هفته اس خانوادم راندیدم.زایمانم نزدیکه.خوب شده بودم.از دیشب دوباره سوزش گلو دارم.چرا اخه

نمیدونم استرس برا چیه عزیزم فقط میدونم از نگرانی دارم میمیرم تو بیمارستانم اذیت نشدم الههههی خیر ...

عزیزم 

برید با ماشین تو شهر یه چرخی بزنید 

یه آهنگی بزارید 

یه غذایی از بیرون بخرید البته اگر دکتر برات منع نکرده 

فیلم بخرید 

بیا خونه نگاه کن 

بیخیال عزیزم استرس از خودت دور کن 

شکر که ب سلامتی از بیماری عبور کردی 

دیگه یه چیزیه برای همه هست و شما تنها نیستی 

ب نظرم خونه نمون برو 

با ماشین البته بیرون 

یا فضای باز مثل پارکی بوستانی جایی بشین