2777
2789
عنوان

آمپول رمدسیویر برای کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 10432 بازدید | 32 پست

من فقط میدونم این امپول سمه...

این آمپول دراصل برای یه بیماری آفریقایی بوده متاسفانه به خاطرعوارض زیادی که داشته استفاده نشده..

الان به خاطرکروناشرکتش داره جبران ورشکستگی میکنه..

حالاحق انتخاب باخودتونه..من باشم نه خودم نه عزیزانم نمیذارم استفاده کنن

گلم از فامیل دکترت بپرس نه اینجا! خیلی آمپوله حساسیه و واقعا باید بر حسب نیاز باید استفاده کرد از عو ...

حالا غیر از پلاکت خون میگن کبدو هم داغون میکنه باعث سکته قلبی میشه واسه همین خیلی استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا غیر از پلاکت خون میگن کبدو هم داغون میکنه باعث سکته قلبی میشه واسه همین خیلی استرس دارم

فامیل ما دکتره میگفت: نمیدونم چرا جدیدا دکترا یاد گرفتن رپو رپ این آمپولو تجویز میکنن اونم با این همه عوارض‌

من فقط میدونم این امپول سمه... این آمپول دراصل برای یه بیماری آفریقایی بوده متاسفانه به خاطرعوارض ز ...

در اصل داروی درمان مالاریا هست. ولی. جون خیلیها رو نجات داده همه دنیا هم ازش استفاده میکنن من ب شخصه این دارو از مرگ نجاتم داد فوایدش ارجعیت داره ب مضراتش

در اصل داروی درمان مالاریا هست. ولی. جون خیلیها رو نجات داده همه دنیا هم ازش استفاده میکنن من ب شخصه ...

خیلی خوشحالم که درمان شدی والان سالمی..امامتاسفانه برای کسانی که مشکل کبدوکلیه دارن سمه..طرفومیبره کماومیکشه..اینوباچشمای خودم دیدم..

شماالحمدلله سالم بودیدکه درمان شدید..الهی دیگه مریض نشید

تو مرحله ی درگیری ریه تجویز میشه از مرگ نجاتت میده من و همسرم بعد از تزریق از مرگ برگشتیم دیگه نه غذا میخوردیم نه توان راه رفتن داشتیم هر کدوم یه طرف خونه افتاده بودیم البته ما به قیمت آزاد و خیلی گرونتر خریدیم ولی ارزش داشت اگر پزشک تجویز کرده بدون تعلل تزریق کنید فقط روز دو یا سه آزمایش کبد بدید

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست