الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما این امپول رو استفاده کردیم حالمون خیلی بد بود بعد از تزریق جون دوباره گرفتیم، اگه دکتر تجویز کرده حتما اااا استفاده کنید خیلیییییی تاثیر داره عفونت ریه رو از بین میبره.
من فقط میدونم این امپول سمه... این آمپول دراصل برای یه بیماری آفریقایی بوده متاسفانه به خاطرعوارض ز ...
در اصل داروی درمان مالاریا هست. ولی. جون خیلیها رو نجات داده همه دنیا هم ازش استفاده میکنن من ب شخصه این دارو از مرگ نجاتم داد فوایدش ارجعیت داره ب مضراتش
تو مرحله ی درگیری ریه تجویز میشه از مرگ نجاتت میده من و همسرم بعد از تزریق از مرگ برگشتیم دیگه نه غذا میخوردیم نه توان راه رفتن داشتیم هر کدوم یه طرف خونه افتاده بودیم البته ما به قیمت آزاد و خیلی گرونتر خریدیم ولی ارزش داشت اگر پزشک تجویز کرده بدون تعلل تزریق کنید فقط روز دو یا سه آزمایش کبد بدید
دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩⚖ همینطور که تا الان ساختم .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست