2777
2789

سلام وقتتون بخیر

دوستان من یه سری ایده دارم  برای بلاگری 

بلاگر آرایشی مثلا 

ولی تنهایی سخته تولید محتوا کنم 

اگه کسی مایله که باهام همکاری کنه بهم اطلاع بده 

ممنونم

سلام 

راستش نمی‌دونم بلاگری یعنی چه ؟ 

ولی دوست دارم بیکار نباشم و کار کنم 

میشه توضیح بدید

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش چجوری هست ؟

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
سلام  راستش نمی‌دونم بلاگری یعنی چه ؟  ولی دوست دارم بیکار نباشم و کار کنم  میشه ت ...

سلام عزیزم بلاگری یعنی تولید محتوا 

حالا درباره هر چی 

شما مثلا میخوای بلاگر پوست و مو بشید باید یه سرمحتوا در اختیار مردم بزارید این محتوا میتونه فیلم ، عکس و متن باشه

ممنون از توضیح تون 

ولی تولید محتوا رو هم نمی‌دونم چیه ؟ 

فکر کنم به درد کارهای اینترنتی نمی‌خورم 

آخه  نمی‌دونم چجوری باید عکس و فیلم درست کنم 

اگه منظورت ویرایش فیلم و عکس هست

توی این کارها تا حدودی مهارت دارم برای یکی از نزدیکانمون 

با عکس فیلم درست و ویرایش میکردم 

در این خصوص میتونم همکاری کنم