2777
2789
عنوان

بحران کمبود آب در ایران

622 بازدید | 7 پست

دوستان عزیز، مامانهای مهربون و وظیفه شناس سلام 

من حدود یک سال و نیمه که صبح ها برای پیاده روی میرم پارک نزدیک خونه مون، یه پارک کوچیکه اما انقدر آب رو توش تلف می کنن که بعضی وقتها دلم میخواد نرم که چشمم این کفران نعمت رو نبینه. مسئول پارک که افغان هم هست، شیلنگ آب رو با فشار و قدرت حداکثری خروج آب میندازه یه گوشه و میره دنبال کاراش، خدا شاهده تا 45 دقیقه ای که من پیاده روی می کنم نمیاد سراغش. چمنها رو غرقابی آب میده به طوری که بیست سانت آب تمیز و زلال روی چمن بالا میاد. روز شنبه 30 دقیقه از اتلاف آب فیلم گرفتم دیگه طوری شده بود که میشد قایق بندازی روی آب و پارو بزنی. آخرشم پیداش نشد با یه خانم دیگه به زور شلنگی که سرش داخل زمین بود رو کندیم سر تا پا خیس شدم. با فیلم رفتم شهرداری گفت بهش تذکر می دیم. اما مطمئنا براشون مهم نیست. خودم چند بار جدل لفظی کردم با مرده، میگم نمی بینی خشکسالیه، نمیبینی تهران دومین استان کم آبه، نمیشنوی که امسال پاییز خشک و کم بارشی داریم، میگه مهم نیست برام، برو شهرداری هر کاری دلت میخواد بکن!!!!!!!!!!1

ازتون خواهش میکنم به خاظر بچه هامون یکم حساس باشیم نسبت به دور و اطرافمون. آب مسئله مهمیه. پاندمی بعدی کم آبی که اون دیگه متاسفانه واکسن نداره و چند صد میلیون نفر رو بالاخص در خاورمیانه متاثر میکنه. این آب قناتی که این خدانشناس هر روز تلف میکنه زلال و پاک عین اشک چشم میمونه. همه میدونیم که مردم جنوب ایران و سیستان و بلوچستان از هوتگها آب برمیدارن برای شرب و شستشو که بیشتر شبیه لجن و گندابه تا آب. اون وقت تو فضای سبزی شهری مثل تهران روزانه چندین میلیون متر مکعب آب تمیز هدر میره. مایی که به هم وطن خودمون رحم نمی کنیم، مایی که همه چیز روی برای خودمون میخواییم مطمئنا خدا بهمون نگاه نمی کنه. اون وقت میپرسیم چرا کرونا؟ چرا خشکسالی،‌چرا زلزله چرا سیل چرا گرمای وحشتناک. خب زمین حتما انتقامش رو ازمون میگیره. قهر طبیعت حتما دامن گیرمون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شهردای زنگ بزنید تو این سایت که اون اقا نیستن

چندین بار تماس گرفتم حضوری رفتم اما تاثیری نداشت. اون آقا فرداش بهم گفت هرچقدر میخوایی برو گزارش بده!!! اما عزیزم حرفم این نبود که اون آقا داخل سایته،‌ حرفم اینه که اگر تعداد شهروندان مسئول در قبال امکانات و نعمت ها زیاد باشه، اگر چشمهای بی تفاوت جاش رو به جشم های ناظر بده، حداقل قانون شکنی انقدر علنی نمیشه.

آبی که برای آبیاری فضای سبز استفاده میشه قابل شرب نیست

تعجب من از دوستانی هست که میگن روزی سه بار میریم حموم!!!!!!!!!!!!!!!! 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
آبی که برای آبیاری فضای سبز استفاده میشه قابل شرب نیست تعجب من از دوستانی هست که میگن روزی سه بار م ...

خب مگه زیر زمین آب قابل شرب و غیر شرب از هم جداست؟! اینم همون آبه، یکم فقط کلر می زنن میفرستن توی لوله ها. بعد مشکل خشک شدن سفره های زیر زمینیه. 

بله اونها خیلی تمیز و نظیف هستند و بقیه که مراعات می کنند حالیشون نیست که میشه سه بار چهار بار هم رفت و دوش گرفت!!! 

خب مگه زیر زمین آب قابل شرب و غیر شرب از هم جداست؟! اینم همون آبه، یکم فقط کلر می زنن میفرستن توی لو ...

غالبا آبی که برای آبیاری استفاده میشه فاضلابه

ولی در کل باهاتون موافقم، نباید بی تفاوت باشیم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
غالبا آبی که برای آبیاری استفاده میشه فاضلابه ولی در کل باهاتون موافقم، نباید بی تفاوت باشیم

نه این آب آب قناته.ما هنوز سیستمی برای استفاده مجدد از پساب نداریم. مثلا همین آبی که تو آشپزخونه یا حمام بلافاصله تبدیل میشه به فاضلاب میتونست برای مصارف آبیاری کمربند سبز شهرها استفاده بشه اما نمیشه.