2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟

74 بازدید | 14 پست

چندشبه همش دارم خواب میبینم بچه دارشدم توهمه خواب هامم بچم پسره 

تعبیرش چیه؟ 

تویکی از خواب هام داشتم به بچم شیر میدادم 

تو یکی دیگه از خوابام بچم و میبردم مدرسه

😐😐

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وایییی منم تازگی دیدم دو تا بچه پسر دارم😂 تازه نشسته بودم باهاشون بازی میکردم. مجرد هم میباشم

😂😂😂😂عزیزم

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب بچه داشتن رو اکثر خانما میبینن. ولی خوش یمنه مخصوصا شیر دادن به نوزاد. ان شاالله یه بچه ی سالم ...

آرزومه که بچه داشته باشم 7ماهه اقدامم 

متاسفانه نشده تنبلی تخمدان دارم و پرولاکتین بالا 😔

خواب بچه داشتن رو اکثر خانما میبینن. ولی خوش یمنه مخصوصا شیر دادن به نوزاد. ان شاالله یه بچه ی سالم ...

یه مجرد ببینه چی؟ من بچه تو خواب دیده بودم قبلنا ایندفعه ولی اولین بار بود دیدم مامان دو تا پسرم😂😂😂 خودمم تو خواب تعجب کرده بودم

الهی برات یه حمد خوندم همینجوری ایشالا زودی خبر نی نی بدی اینجا🌺

مرسی مهربون🌹

انشاالله که خدا از دهنت بشنوه عزیزم 😢

آرزومه که بچه داشته باشم 7ماهه اقدامم  متاسفانه نشده تنبلی تخمدان دارم و پرولاکتین بالا 😔

منم تنبلی داشتم و پرولاکتین بالا ولی خب با دارو بچه دار شدم. نگران نباش فقط یه مرکز ناباروری یا یه پزشک خوب و دلسوز برو

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
منم تنبلی داشتم و پرولاکتین بالا ولی خب با دارو بچه دار شدم. نگران نباش فقط یه مرکز ناباروری یا یه پ ...

چشم 

من شنیدم اگه بچه پسر باشه توخواب  درد سر و مشکلات تعبیر میشه اما اگه دختر باشه خیر و برکته

😢😢