2777
2789
عنوان

خانما بیایید یدیقه

49 بازدید | 7 پست

بچم ۱۳ سالشه یه همسایه داشتیم قبلانا نزدیک ۱۰سال پیش اینا که تا الان باهم در ارتباطیم اونم یه دختر داره یه سال از دخترم بزرگتره دختر من لاغر لاغر دختر اون تپل بعد خیلی حجاب میگیره از این مانتو مشکیا میپوشه که برای خانوماست بعد دخترم بعضی اوقات با یکی از دوستاش میرن پارک کلاه میزاره بهش میگم از اون یادبگیر الانم ناراحت شده از دستم میگه چرا میگی از اون یادبگیر مقایسم میکنی با بقیه اخه من چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بودیم یه دریاچه بعد به دخترم گفت مامان من نمیتونم شال سر کنم تو دریاچه خیس میشه گفتم باشه دربیار بده من ولی مامان اون گفت نه نمیخواد زشته با میگه پاچه هاتو نده بالا عیبه بنظرتون اون راه درست رو میره یا؟

خب شما باید نسبت به حدود حساسیت نشون بدید

ولی اصل بر این هست که مادر الگو بجه اش میشه مگر اینکه بچه از مادر رفتار دور کننده و زننده ای ببینه 

اول باید رفیق ترین فرد زندگیش باشید تا بتونید اون طور که دوست دارید تربیتش کنید

نماز والدین برای اولاد رو هم براش زیاد بخونید