2777
2789
عنوان

درمان غلظت خون

37615 بازدید | 23 پست

سلام خانم ها شبتون بخیر همسرم غلظت خون داره اون اوایل خیلی مثل اینکه شدید بوده الان کم شده واقعیت من اصلا نمیدونم چی براش خوبه چی براش بده مادرشوهرم همش میگه برنج بهش نده مرغ نده گوشت نده باقلا بهش نده کله پاچه نده حبوبات نده من موندم چی بدم هرچند خودش میگه مادرم هیچوقت ب این توجه نمی‌کرد من غلظت خون دارم هر روز برنج بود و گوشت یا مرغ الان من دوتا مشکل دارم مشکل اول عایا اینکه مادرشوهرم اینقدر ب فکر پسرش افتاده عادیه؟یجورایی همش داره با سر کوفت میزنه یا تیکه میپرونه البته از وقتی فهمیده غلظت خونش کم شده همش میگه اون اوایل ب من نگفتن شوهرم خودش گفت و مشکل دوم اگر می‌دونین چی بده چی خوبه برای غلظت خون بهم بگین راهنمایی کنین

بیشتر بهش کاهو بده بخور  اب زرشک بده بخوره خو دریت کن ززشک بخر تو قوری بزار 20دقیقه بجوشه بعد روزی یه استکان ازش بخوره خونش رقیق میشه قرص اسپرین بچه هم خون رو رقیق میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت قرمز خوب نیس برنج خوب نیس غذای چرب هم همینطور عرق کاسنی آلبالو لیمو خوبه ولی درمانش خون دادن فک کنم تو بیمارستان انجام میدن فسد خون میگن که بهترین درمانشه 

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین
گوشت قرمز خوب نیس برنج خوب نیس غذای چرب هم همینطور عرق کاسنی آلبالو لیمو خوبه ولی درمانش خون دادن فک ...

نشنیده بودم این درمانو 

من خیلی گوشت و برنج درست نمیکنم هفته ای دوبار نهایت 3بار برنجی درست میکنم خورشت هم هفته ای یبار سعی میکنم بیشتر غذاهای گیاهی درست کنم تا گوشتی کتلت و... هم با مرغ درست میکنم یا با سویا

نشنیده بودم این درمانو  من خیلی گوشت و برنج درست نمیکنم هفته ای دوبار نهایت 3بار برنجی درست می ...

توی نت سرچ کن میاره دقیق نمیدونم ولی برنج کلا خوب نیستش قرص مگه نمیخوره قرص رقیق کننده میدن 

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین