2777
2789

۳۴ سالمه شاغلم اهل نماز همه از اخلاق و چهرم تعریف میکنن تحصیلکرده ام خانوادمم خوبه همش در حال دعا و نمازم و خوندن قران واقعا یه سوال مبهم واسم چرا ازدواجم جور نشده فعلا واقعا بریدم دیگه آرزوی مرگ میکنم 😢😢😢😢😔😔😔

چه حرفیه عزیزم😐 

منم برات دعا میکنم ی خواستگار لایق و در شان پیدا کنی

خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟                                                     سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینگلم انشاللع یع خوبش نصیبت بشع

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

واسه شوهر ارزوی مرگ نکن .مالی نیس

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

ان‌شاءالله یه بخت خوب اونجوری که مد نظرته نصیبت بشه 

ولی لزوما همه چیز ازدواج نیست از خوشبختی و موقعیت خودت بهترین لذت رو ببر

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

فک نکن بعد ازدواج خبریه ...خدانکنه طرفت جوور نباشههه...جدایی خیلی وحشتناکه...

پدر تجربه

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

دختر اینجوری نگو خدا قهرش میاد. امیدت به خدا باشه شانس بالاخره در خونتو میزنه. منم مجردما فکر نکنی نفسم مثل بعضی کاربرا از جای گرم بلند میشه حتی خدا جواب دعاهامو هنوز نداده ولی اینو مطمئنم که خدا صدامونو میشنوه