2777
2789
عنوان

دوباره نابود شدم

207 بازدید | 27 پست

اولین بار اول ازدواجم بود دوس دختر داشت 

الان با دوتا بچه گوشیشو چک کردم دیدم یه زنی بهش پیام داده اینقدر واریز کن اومدم از خجالتت در میام ،دو بارم انگار سوار ماشین جدیدمون کردتش چون پیام داده بیا فلان جا با ماشین جدیدم میام،

اولین بار قهر کردم گفت دیگه غلط میکنم دوستت دارم رفت و امد کادو خرید گل خرید  ،الانم میگه دوستت دارم تمومش میکنم ،خورد شدم ،هیچی تو زندگی کم نذاشتم کاشکی همون اول تموم میشد همچی الان دوتا بچه دارم نمیتونم

مهرتو بی خبر بزار اجرا طلاقم نگیر

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد نه سال زندگی نشد دیگه اعتمادی بهش ندارم

کسی ک یبار خیانت میکنه تضمینی نیست ک دوباره خیانت نکنه باید همون بار اول قضیه رو تموم میکردی،در کل ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس بشین فکراتو کن

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
از نظر مالی مشکلی ندارم زمین و خونه بنامم زده ،نمیتونم بی پدر بچه بزرگ کنم 

دقیقا ولی سخته بچه بدون پدر بزرگ شه و شما فقط ای وسط داغون میشی 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
از نظر مالی مشکلی ندارم زمین و خونه بنامم زده ،نمیتونم بی پدر بچه بزرگ کنم 

منظورم نبود جدا شی

میگم به فکر خودت باش 

کتاب بخون

یوگا برو 

داغون نکن خودت رو با اینکه سخته

و خدایی که همین نزدیکی است....

یکی ازدوستای منم اینجوریه اونم میگه خودم که زندگیم تباه شد ولی لااقل بزار بچه ها کمبود محبت پدر نداشته باشن و فقط واسه بچه هاش مونده شوهرش هر شب بایکیه

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!