2777
2789

سلام دوستان من چندساله خیاطی میکنم الان می‌خوام چندتومن هزینه کنم الگوآماده و پارچه و اینا بخرم و لباس بدوزم و آماده که شد بذارم برای فروش بنظرتون این کار و بکنم موفق میشم.چون می‌خوام تمام سرمایه آمو بذارم توی این کار و برام خیلی مهمه که موفق بشم.بنظرتون درآمدش خوبه؟اگر کسی خیاطی می‌کنه میشه بگه درآمدش چقدره

اگه حرفه ای هستید تو خیاطی و در حد مزون دوزی تمیز میدوزید 

بله به امید خدا

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حرفه ای هستید تو خیاطی و در حد مزون دوزی تمیز میدوزید  بله به امید خدا

خیاطی هام تمیز و خوبه و همه تعریف می کنند چون با سلیقه دوخت هام و انجام میدم فقط یکم میترسم از اینکه تمام پولم و می‌خوام بذارم وسط 

نظرم منفیه  ارایشگری بهتر  مردم واسه لباس انچنان خرج نمی کنن و اماده میخرن

اخه برای آرایشگری هم همسرم مخالفه هم باید کلی کلاس برم و هزینه های کلاس و وسایل آرایشگری خیلی زیاده

اخه برای آرایشگری هم همسرم مخالفه هم باید کلی کلاس برم و هزینه های کلاس و وسایل آرایشگری خیلی زیاده

خیاطی هم همون درمیاد بخوای حرفه ای بشی 

باز خودت می دونی 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺