2777
2789

لطفا بگین کدوم بیشتر ارزش دیدن داره لطفااا

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخم کاری ببین

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡

گلشیفته رو ترجیح میدم

ولی در کل هیچ کدوم

خاتون رو  فعلادارم‌میبینم

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
چرا جدیدارو نمیبینی؟

دیدم چون همسرم فعلا همش خونه ست میخوام سریال بزنم فلش باهم ببینیم فیلم سینمایی جدید چیزی سراغ ندارید 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
دیدم چون همسرم فعلا همش خونه ست میخوام سریال بزنم فلش باهم ببینیم فیلم سینمایی جدید چیزی سراغ ندارید ...

سریال قدیمیا زیاد جالب نیسن

از جدیدا اگه ندیدی زخم کاری، ملکه گدایان، میخواهم زنده بمانم، خاتون

از فیلم سینماییا

طنز: خجالت نکش، چشم و گوش بسته، تگزاس، چهار انگشت، اکسیدان

درام: شنای پروانه، رگ خواب، نیمه شب اتفاق افتاد

خارجی: پنج قدم فاصله، لوسی 

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂