2777
2789

دخترم دهم ضعیف هست میشه گفت چیزی بلد نیست

خواستم آموزشگاه بزارم،اما رفت و گفت راضی نبود از کار آموزشگاه 

معلم خصوصي گرفتم،گفتن آموزشگاه بهتره.

بعضیا میگن هیچ کدوم اصلا نمیخواد

راهنمایی شما چیه؟شما واسه کنکور چه آموزشگاهی رفتید،چه کتاب هایی خوندید؟روزی چند ساعت مناسبه؟

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش بخونه 

زیاااد 

الا وقت خ خوبیه برا شروع اگر کل امسالو بخونه میتونه رو رتبه اوردن حساب کنه

ررسنامه های خوب بخره

ببین مثلا شیمی مبتکران درسنامش عالیه گرچه طولانیه 

اموزش شگفت انگیز خ سبز برا ریاضی 

سفیر خرد برای دینی 

کلا منابعی ک درسنامه قوی دارن بخره و خودش بخونه 

اگر تو درسی تا چندماه پیشرفت نداشت اون وقت فکر کلاس و دی وی دی و خصوصی باشین 

اکثر سوال کنکور از دوازدهمه یه درصد کمی هم از یازدهم من سال ۹۸ کنکور دادم دهمو نخوندم اصلا تخصصی یازدهم هم نخوندم فقط عمومیشو خوندم و دوازدهم هم کامل مهندسی متالورژی دانشگاه سراسری یزد هم قبول شدم 

منم دارم میرم یازدهم

مشاور واسش بگیرین حتما که واسش برنامه ریزی کنه

اگه تا الان دهمو جمع نکرده باید سعی کنه تو این چند روز و کلا طی یازدهم درسای دهم و یازدهمشو کامل ببنده اگه تموم نکنه اینارو دوازدهم خیلی اذیت میشه

من خودم دهمو این تابستون دوره کردم فقط تاریخو گذاشتم بمونه میترسیدم فراموشم شه

باز با یه مشاور مشورت کنید خیلی بهتره

اکثر سوال کنکور از دوازدهمه یه درصد کمی هم از یازدهم من سال ۹۸ کنکور دادم دهمو نخوندم اصلا تخصصی یاز ...

خب خداروشکر،بچم از صبح نگران اینه دهم بلد نیستم تا شب

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
منم دارم میرم یازدهم مشاور واسش بگیرین حتما که واسش برنامه ریزی کنه اگه تا الان دهمو جمع نکرده بای ...

به نظرتون فقط مشاور کافيه و کتابای کنکور؟یا کلاسم لازمه

والا من هرکیو دیدم سال آخر رفت کلاس

نمیدونم چیکار کنم

رشته ش چیه؟

تجربی

نه بابا درصد خیلیییییی کمی از دهم میاد در حد یکی دو سوال ...اصل دوازدهمه یازدهم هم جدی بخونه می‌تونه ...

خیلی ممنونم عزیزم❤

خب خداروشکر،بچم از صبح نگران اینه دهم بلد نیستم تا شب

رشتش چیه ؟ 

ب حرف این خانوم گوش نکنین

اتفاقا دهم خ مهمه بگو نگران بمونه و براش تلاش کنه !!!

الا تو نظام جدید دقیقا مباحثی ک از دهم یازدهم دوازدهم میاد یکسانه

۹۸ هم چون سال اول نظام جدید بود خ کنکور سطح پایین و ساده ای داشت 

اینو دیگ همه میدونن ک تو نظام جدید کل ۳ سال ب یه اندازه میاد :) 

هپین ۱۴۰۰ میدونین چندتا سوال ریاضی فقط از دهم یازدهم اومد ؟ اونم فصلای اولش ...

الان که کلاس حضوری خطرناکه 

من خودم پش کنکوریم 

داره به خودش تلقین میکنه که سخته نهایتش فیزیک و ریاضی رو بذارید کلاس بره 

باقی درسها رو هم   بخونه 

اگر مثلا توی زیست و شیمی مشکل پیدا کرد نهایتش ویدئوهای آقای عمارلو و مرادی توی کلاسینو تدریس میکنن نگاه کنه عمومی هم که توی سال تحصیلی میتونه بخونه 

فعلا باروزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت بخونه توی سال مدرسه اگر مدارس حضوری نبود یواش یواش تایم مطالعه ببره بالا

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر