2777
2789

سلام  این دفعه ۴  ب شدت استرسی ام و افسرو ک میبینم حالم بد میشه در صورتی ک رانندگیم خوبه  تنام سوکادرات رو هم بلدم تا ماشینو روشن میکنم هم خاموش میشه نمیدونم دیگه چی کنم ک این دفعه قبول شم 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاچ و تمرین کن پ هر ماشین با ماشین دیگه فرق میکنه کلاجش یکی پایین ول میکنه یکی بالا

با پراید ازمون میدم اول کمربند اینه  دنده  خلاص ماشین روشن میکنم  بعد پامو میزارم رو کلاج تا اخر و گاز و فشار  میدم 

عزیزم هزینه ثبت نام چقده.؟ازثبت نام تاآزمون چقدروقت دارین؟

پارسال ازمون دادم  ۹۰۰قبول شدم شهری ن شوهرم نمیزاره برم هروقت عشقش کشید میگه برو لعنتی 

با پراید ازمون میدم اول کمربند اینه  دنده  خلاص ماشین روشن میکنم  بعد پامو میزارم رو ...

کلاج تا ته دنده یک اروم گاز بده اروم بردار کلاج و ، هر ماشین با ماشین دیگه کلاجش فرق میکنه مثلا فقط پرایدی که یاد گرفتی و تو ذهنت نگه ندار ، قلق بگیر هر جا ماشین داشت خاموش میشد زود کلاج و تا ته بگیر

پارسال ازمون دادم  ۹۰۰قبول شدم شهری ن شوهرم نمیزاره برم هروقت عشقش کشید میگه برو لعنتی

چه حیف اگه مستمربری فکر کنم بهتر باشه وراحتترقبول بشین.انشالله به زودی قبول بشی

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
چه حیف اگه مستمربری فکر کنم بهتر باشه وراحتترقبول بشین.انشالله به زودی قبول بشی

فدات ب خدا ب حدی استرسی ام الان تپش قلب دارم 

با پراید ازمون میدم اول کمربند اینه  دنده  خلاص ماشین روشن میکنم  بعد پامو میزارم رو ...

خب دقیقا چه اتفاقی میفته که قبول نمیشی؟

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
خب دقیقا چه اتفاقی میفته که قبول نمیشی؟

ببین هل میشم انگار یکی داره خفم میکنه  پامم تا ته رو  کلاج بعد اروم گاز میگیرم  ماشین یقدم میره خاموش میشه 

ببین هل میشم انگار یکی داره خفم میکنه  پامم تا ته رو  کلاج بعد اروم گاز میگیرم  ماشین ...

استرست خیلی زیاده...

ماشینم به خاطر این خاموش میشه که کلاجو یه دفعه ول میکنی،

من پارسال گواهینامه گرفتم و ۹ بار رد شدم پس حسابی با تجربه ام😂😂😂 اگه سوالی داری که فکر میکنی با فهمیدنش عملکردت بهتر میشه بپرس تا بهت بگم.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

ماشین روشن بود دفعه قبل دنده خلاص دنده ۱ زدم پامو گذاشتم رو کلاچ  دستی خواابوندم  ی کمم گاز دادم ی قدم رفت خاموش شد نمیدونم چرا 

ماشین روشن بود دفعه قبل دنده خلاص دنده ۱ زدم پامو گذاشتم رو کلاچ  دستی خواابوندم  ی کمم گا ...

کلاچ رو ببر تا ته

دنده۱

متوسط گاز بده( نه کم) و نه زیاد که ماشین بپره خاموش بشه(اگه پاتو از کلاچ سریع برداری)

پاتو از کلاچ خیلی خیلی آروم بردار،طوریکه انگار نامحسوسه.

دیدی که ماشین داره شروع به حرکت می‌کنه هم نیم کلاچ باشه.ماشین نیم کلاچ باشه و گاز بدی که خاموش نمیشه،

یه ذره که جلوتر رفتی آروم پاتو از کلاچ بردار.

ماشین روشن بود دفعه قبل دنده خلاص دنده ۱ زدم پامو گذاشتم رو کلاچ  دستی خواابوندم  ی کمم گا ...

اول اینکه پات هنوز نیم کلاچ باشه. بعد اینکه، ماشین هنوز جون نگرفته، خاموش میشه.وقتی روشن شد گازو یهو ول نکن.ادامه بده به گاز دادنت.