2777
2789

سلام به همه

من عاشق دختر بودم و هستم بچه اولم دختر شد و الان یک سال و ۵ ماهشه و به شدت دلبر و خواستنیه و عشق میکنیم باهاش. ناخواسته باردار شدم و ۱۸ هفتمه و دیروز فهمیدم بچه پسره

و اینم بگم ۵ تا برادر شوهر دارم و ۱۰ تا نوه که هر ۱۰ تا دخترن. و خانواده همسرر در حسرت یه پسر بودن  و نسلشون داشت منقرض میشد و به طور ژنتیکی دکتر رفته بودن و ازمایش ها نشون میداد این ها نمیتونن در حالت عادی پسر دار شن.

ولی در کمال ناباوری من پسر دار شدم. جشن و شادمانیه  بین مادر شوهر و خواهر شوهرا و پدر شوهر.

ولی  من اصلا خوشحال نیستم. از اول اصلا بچه پسر دوست نداشتم. حتی دو دقیقه بغل میکردم نمیتونستم تحمل کنم.

هیچ حسی بهش ندارم فقط دلم واسش میسوزه همین.

این حرفارو نزدم تا بگین خیلی ها در حسرت مادر شونن. خدارو شکر کن سالمه و از این حرفا. خودم میدوننم ناشکریه ولی دست خودم نیست.

پسر دارا بیاین از تجربه هاتون بگین.

امیدوارم خدا مهرش رو بده بهم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روزی از حرف الانت پشیمون میشی، تنها چیزی که مهمه سلامتیشه نه جنسیت بنظرم

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

وای نگو پسر عشقه بیاد خودت میفهمی پسره و کت و شلوار بندینک پاپیون ماشین اوووه پسرم عشقه بذار بیاد دنیات میشه پسر که توی خونس غصه و غم نداری دنیا تو دستای توه هیچ چیزی کم نداری

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏