دلدارم مدیر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 عنوان كم خوابي نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 20 پست دخترم يك ماهشهچند روزه تو طول روز خيلي كم ميخوابه و همش دوست داره بغل باشه!طبيعيه؟؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین 1400/06/07 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیل74 عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 14276 تا كي اينجوري ميمونن آغوشي خريدم ولي روش نوشته ٢ تا ٩ ماه بچه من يك ماهشه تا هروقت که خودش راحت باشه بغل مامانش، از این آغوشی پارچه ای بزرگا خیلی خوبه
ستاااااااااااااآاره عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 7813 هنوزم هست؟ الان چندسالشه؟شيطون نيست؟ الان بهتر شده ولی خیلی زیاد نمیخوابه معمولیه یعنی من از اون بیشتر میخوام بخوابمالان یکسال و نیمشه
mamapesaroo عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 790 بچه ها متفاوتن.پسر من اون موقع خوب میخوابید دقیقا از روز ابتداییه ۶ ماهگیش بدخواب شد.الانم که ۱۱ ماهشه واقعا خوابش افتضاحه شب ۸۰۰ دفعه تو خواب پا میشه😞 خدایا شکرت🙏
mamapesaroo عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 790 بغلیش کردین فکر کنم بچه ی ۱ ماهه چه میدونه بغلی شدن یعنی چی؟! خدایا شکرت🙏
_ریحانه_خانم عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 582 شبا ميخوابه كوليك داره! خب وقتي رو زمين گريه ميكنه بايد بغلش كنم تا آروم بشه شب میخوابه ک خوبه.حساس شدی 18ساعت رو میخوابه؟ بغل میخواد هم ب خاطر دل دردشه بغل کنی دردش کم میشه بعد از چهار ماهگی دل دردش هم خوب میشه..دخترمن شب اصلا نمیخوابید روزهم فقط 8ساعت ولی اصلا ب رشدش اصلا لطمه نخورد.اصلا بچه تو مقایسه نکن هربچه فرق داره (🕊زیارتنامه ی شهدا🕊🌹اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱شادی_روح_شهدا_صلوات
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 شب میخوابه ک خوبه.حساس شدی 18ساعت رو میخوابه؟ بغل میخواد هم ب خاطر دل دردشه بغل کنی دردش کم می ... شبا ميخوابه ٩ ساعت تو طول روزم چهار پنج ساعت خورد خورد برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین