بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها من یسال و نیم با قرص و امپول پریود میشدم یعنی اگه آمپول و قرص استفاده نمیکردم پریود نمیشدم تا اینکه آخرین پریودیم با قرص۲مرداد بود بعد اون یه پک تهیه کردم و دیروز ۶شهریور بدون قرص با گیاهی پریود شدم
بچه ها من یسال و نیم با قرص و امپول پریود میشدم یعنی اگه آمپول و قرص استفاده نمیکردم پریود نمی ...
کاش میگفتی عزیز منم مشکلم مثل شماست😔
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
اون باعث میشه تخمدان فعال شه و اینکه تخمک گذاری داشته باشی الان من خودم نزدیک دوسال با قرص و آمپول پریود شدم ولی بیست روزه از این استفاده کردم و اینکه این ماه خودم پریود شدم
اون باعث میشه تخمدان فعال شه و اینکه تخمک گذاری داشته باشی الان من خودم نزدیک دوسال با قرص و آمپول پ ...
خوب میشه اسمشو بگی خواهش میکنم😔