2777
2789

به منم بگو من با امپول باردار شدم ولی بعد از دنیا امدن دخترم رفتم امپول جلوگیری زدم میترسم تخمدان هام بدتر نشه

خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یسال و نیم با قرص و امپول پریود میشدم یعنی اگه آمپول  و قرص استفاده نمیکردم پریود نمیشدم تا اینکه آخرین پریودیم با قرص۲مرداد بود بعد اون یه پک تهیه کردم و دیروز ۶شهریور بدون قرص با گیاهی پریود شدم 

بچه ها من یسال و نیم با قرص و امپول پریود میشدم یعنی اگه آمپول  و قرص استفاده نمیکردم پریود نمی ...

کاش میگفتی عزیز منم مشکلم مثل شماست😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
ببین دمنوش گیاهی ک توش گیاه های زنانه به کار  رفته

خوب چیه چجوریه بخدا شش ماهه اقدامم هیچی به هیچی 

😔😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خوب چیه چجوریه بخدا شش ماهه اقدامم هیچی به هیچی  😔😔

اون باعث میشه تخمدان فعال شه و اینکه تخمک گذاری داشته باشی الان من خودم نزدیک دوسال با قرص و آمپول پریود شدم ولی بیست روزه از این استفاده کردم و اینکه این ماه خودم پریود شدم 

اون باعث میشه تخمدان فعال شه و اینکه تخمک گذاری داشته باشی الان من خودم نزدیک دوسال با قرص و آمپول پ ...

خوب میشه اسمشو بگی خواهش میکنم😔