2777
2789
عنوان

کار برای خانم خانه دار

96 بازدید | 7 پست

کسی کاری که بشه تو خانه انجام داد وبه درآمدی رسید میتوانه راهنمایی کنه واقعا از لحاظ مالی و روحی بهش احتیاج دارم هر کس کمک کنه براش آیه الکرسی میخونم ممنون

خیاطی چرم دوزی کارهای کامپیوتری مثل تایپ یا اگه علاقه داری برنامه نویسی توی اینستاگرام میتونی ادمین بشی ترشی،شبرینی،سبزی پاک کرده یا سرخ کرده خونگی بفروشی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی برنامه نویسی باید چکار کنیم

کار آزاد معمولا پروژه ای کار میکنن حالا ممکنه طراحی یا بهبود عملکرد سایت یا برنامه باشه،همکاری با گرافیست و .. باشه یا هرچیزی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
کار آزاد معمولا پروژه ای کار میکنن حالا ممکنه طراحی یا بهبود عملکرد سایت یا برنامه باشه،همکاری با گر ...

ممنون که جواب دادین براتون آیه الکرسی میخونم 

ممنون که جواب دادین براتون آیه الکرسی میخونم 

ممنونم امیدوارم مقصد مسیری که میخواید برید واستون روشن باشه🙏🏻

دوست داشتید میتونم شما را به شرکت که کار میکنم معرفی کنم

سرمایه اولیه نیاز ندارد 

اموزش های انلاین رایگان برای جذب مشتری و اموزش مشاوره پوست و مو تصویری براتون میذارن

علاوه بر سود فروش محصولاتتون میتونید ماهانه نسبت به میزان فروشتون از شرکت پورسانت دریافت کنید 

و اینکه مدام شما را پیگیری میکنن و اگر مشکلی داشتید در زمینه مشاوره یا فروش کمکتون میکنن

اگر خواستید میتونید شرکت کنید اولین جلسه را اگر دوست داشتید ثبت نام کنید اگر هم نه که هیچ در عوضش ارزش امتحان کردن داره چون نمیخواید هزینه ای کنید