زهرا_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 422 عنوان بچه دار نشدن🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 199 بازدید | 12 پست مامانا کسی بوده تا حالا خودتون یا تو فامیلاتون شوهرش عمل وازکتومی انجام داده باشه؟؟؟؟؟حقیقت داره؟؟؟ من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨👩👧👦.......خونه یعنی پدرم 👨🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤ 1400/06/07 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بارانم_۷۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2008 حقیقت داره چیز طبیعی هس #انسانم_آرزوست یه مامان مجرد طبیعت گردوکوهنورد. آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
زهرا_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 422 حقیقت داره چیز طبیعی هس سخته عملش ؟؟ من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨👩👧👦.......خونه یعنی پدرم 👨🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
زهرا_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 422 حقیقت داره چیز طبیعی هس بعد اگه بخاد باز بچه دار بشه مشکلی پیش نمیاد براش مثلا بعد از باز کردن لوله ها؟؟؟ من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨👩👧👦.......خونه یعنی پدرم 👨🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
دختر_بارانم_۷۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2008 بعد اگه بخاد باز بچه دار بشه مشکلی پیش نمیاد براش مثلا بعد از باز کردن لوله ها؟؟؟ نه دوباره بچه دارمیشن #انسانم_آرزوست یه مامان مجرد طبیعت گردوکوهنورد. آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
زهرا_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 422 نه دوباره بچه دارمیشن باز کردن لوله ها فک کنم سختر و ظریف تر باشه..محدودیت سنی نداره؟ من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨👩👧👦.......خونه یعنی پدرم 👨🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
دختر_بارانم_۷۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2008 باز کردن لوله ها فک کنم سختر و ظریف تر باشه..محدودیت سنی نداره؟ بآلای ۳۰ سال #انسانم_آرزوست یه مامان مجرد طبیعت گردوکوهنورد. آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
زهرا_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 422 بآلای ۳۰ سال همسر شما انجام دادن؟ من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨👩👧👦.......خونه یعنی پدرم 👨🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
دختر_بارانم_۷۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2008 همسر شما انجام دادن؟ من همسر ندارم دوس پسرم انجام داده #انسانم_آرزوست یه مامان مجرد طبیعت گردوکوهنورد. آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
زهرا_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 422 من همسر ندارم دوس پسرم انجام داده ایول به دوس پسر زرنگت🤣 من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨👩👧👦.......خونه یعنی پدرم 👨🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
دختر_بارانم_۷۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2008 ایول به دوس پسر زرنگت🤣 واسه اطمینان😁 #انسانم_آرزوست یه مامان مجرد طبیعت گردوکوهنورد. آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
زهرا_۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 422 واسه اطمینان😁 ما از دنیا عقبیم پس😂😂 من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨👩👧👦.......خونه یعنی پدرم 👨🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤