2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیان لطفا

115 بازدید | 19 پست

سلام ببخشید شما میتونین غده های لنفاوی گردن و کشاله ران بچه هاتونو لمس کنین؟

پسر من ۲۱ ماهشه 

چند تا از لنفاوی های گردن و کشاله رانشو میتونم لمس کنم

خیلی زیاد نگرانم

دکتر هم بردمش میگن خیلی ریزه و طبیعیه

چقدر دربارش تاپیک زدی😐

خب اکثرا خیلیا دارن و چیز مهمی نیست حرف دکترو قبول نداری

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسواس فکری دارم متاسفانه خیلی نگرانم شب و روز ندارم

نگران نباش عزیزم منم از بچگی دارم تا الان تو صورتمه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
متحرکه؟

اره دست میزنم اینور اونور میره

اندازش چقدره؟ببخشید هی سوال میکنم

نه عزیزم راحت باش

اندازه نخوده

خب جواب سه تا دکتر یکی بود؟؟

متخصص خودش گفت اگر تا ۳ روز این غده ها بزرگتر شد با تعدادشون بیشتر شد بیار براش آزمایش بنویسم

الان ۳ ماه گذشته و اتفاقی نیوفتاده

دومین متخصص گفت اصلا بزرگ نیستن اندازه طبیعیشون انقدره و تو بچه ها با فشار دادن احساس میشه

سومین دکتر هم گفت که خیلی ریز هستن و برای بعضی بچه ها از اینم بزرگتر

ولی آخه چرا باید احساس بشه؟چرا برا بچه های دیگه حس نمیشه آخه

جای دیگت نداری؟مثلا کشاله ران؟

نه ممکنه از هرجایی دربیاد اصلنم چیز مهمی نیست

خیلیا دارن حتی ازش خبر ندارن