2777
2789
عنوان

پایه دهم علوم تجربی🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااا

عوض کن خواهر.  هنوز دیر نشده. من پسر عموم برای یه شرایط رفت تجربی دیگه چون افتاد توش ادامه داد.کنکور داد و حتی مجاز نشد.تغییر رشته داد برا ریاضی یه سال سفت و سخت خوند و قبول شده.فقط علاقه

چون که ب خواسته خانوادم رفتم،وگرنه خودم میخواستم برم ریاضی درس ریاضیم هم خیلی خوبه اما مامان و بابام ...

شما چه مدرسه ای میری

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎
چون که ب خواسته خانوادم رفتم،وگرنه خودم میخواستم برم ریاضی درس ریاضیم هم خیلی خوبه اما مامان و بابام ...

ای بابا 

اگه ریاضیت خوبه تو تجربی خیلی موفق میشی ولی اینکه میگی علاقه نداری بحثش جداس💔

هیچ...:)

الان وضعیت ریاضی خیلی خوبه اگه علاقه داشته باشی که محشره.من ریاضی واقعا دوست نداشتم

ای بابا  اگه ریاضیت خوبه تو تجربی خیلی موفق میشی ولی اینکه میگی علاقه نداری بحثش جداس💔

شما تجربی بودی ؟ میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
عوض کن خواهر.  هنوز دیر نشده. من پسر عموم برای یه شرایط رفت تجربی دیگه چون افتاد توش ادامه داد. ...

نمیزارن عوض کنم

چند مدت واسه انتخاب رشته بحث داشتم داخل خونه،اخرم نتونستم چیزی ک میخوام برم

با مشاورم هم صحبت کردم اونم میگه برو تجربی ،همه شون دست ب دست هم دادن😬😖

🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..

منم بین ریاضی و تجربی خیلیییی دودلم ، اخرش تجربی انتخاب کردم ولی بازم شک دارم

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ