2777
2789
عنوان

پایه دهم علوم تجربی🖐🏻

1420 بازدید | 77 پست

سلام. من الان دارم میرم دهم. خدا رو شکر مدرسه نمونه دولتی برای رشته تجربی قبول شدم. میخوام که ایشاالله از همین الان برای کنکور مطالعه کنم. شما تجربه‌اش رو داشتین؟ پیشنهاداتتون چیه؟چه کتابایی از چه انتشاراتی بگیرم؟ نرم افزار گاجینو چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهرم شرایط مثل تو رو داشت ولی اون الان دوازدهم میخواد بره هم سال اول کرونا اومد رفت مدرسه نمونه و الان خیلی پشیمونه میگه کاش میرفتم غیر انتفاهی چون غیر انتفاعی کلا باز بوده و مدارس دولتی بسته 

کلا از دوستاش که مدارس غیر انتفاعی بودن عقب تر افتاده

خدایا شکرت به خاطر هر چی که بهم دادی😍
منم خواهرم شرایط مثل تو رو داشت ولی اون الان دوازدهم میخواد بره هم سال اول کرونا اومد رفت مدرسه نمون ...

آها نمونه دولتی خوب نیست؟

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎
وایسا بری مدرسه حالا وقت برا این جوگیریا زیاده😂

فکر کنم با این رقابت زیاد تجربی از همین الان نیازه

شاید باورت نمیشه بعضیا همسن من الانیه دور قبل شروع مدرسه کتابای دهم رو تموم کردن

آها نمونه دولتی خوب نیست؟

الان که کروناست مجازی هست کلا همه مدارس غیر از غیر انتفاعی خودت حالا ببین کدوم بهتره

بری سر کلاس یا بشینی پشت گوشی؟

خدایا شکرت به خاطر هر چی که بهم دادی😍
منم خواهرم شرایط مثل تو رو داشت ولی اون الان دوازدهم میخواد بره هم سال اول کرونا اومد رفت مدرسه نمون ...

بله مدارس غیرانتفاعی هم حضورین و هم کیفیت آموزشی بهتره.ولی شهریه‌ی این مدارس به خصوص تو تهران وحشتناکه.من دوست ندارم این همه پول خرج کنم