خانوادم کرونا گرفتن.بابام روز12ام هست ک گرفته سرفه شدید میکنه.راستش هزینه دکترو نداشتم.ولی هی میگفتم بیاید بریم دکتر ریه هاتون درگیر شده.نمیومدن.دیشب نصف شب خواب بودم یهو ى صدایی شنیدم رفتم دم در دسشویی میگفتم چی شده.نمیتونست حرف بزنه یهو افتاد بیرون دست گرفت ب دیوار میگفت میخوام بمیرم پهن شد رو زمین حیاط میگفت نفس ندارم بعد یهو استفراغ کرد از سر وصورتش مثل بارون اب میومدمیگفت یه طرف سرم بی حس شده تا صبح رو زمین بود مامان وداداشمم اون اتاق افتاده بودن بیحال. تا صبح گریه کردم الان ب زور افتادن تو اژانس رفتن پیش متخصص.خدا کنه خوب شن.خیلی دلم میسوزه براشون. خیلی میترسم.نزاشتن من باهاشون برم.من سالمم اما دیشب ابریزش بینی داشتم الانم سرم کمی درد میکنه منم دارم میگیرمش؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
الهي بمیرم من بهم ریختم😓 قشنگ قیافهي پدرم اومد تو ذهنم چقدر حالش بد بود موقعي که میخواست بست ...
میدونی بخدا هزینه شو نداشتم. چون شی تی اسکن داشت خودشونم میدونستن واسع همین میگفتن نمیام دکتر. منم یه نفر بودم خودم تنها هیچ کاری ازم برنمیومد هی دعرو بهشون میدادم. امروز ترسیدن خودشونم دیگه هرچی پول داشتن بردن رفتن دکتر. ایشالله خوب شن همه مریضا.به خق امام حسین این کرونا ریشه کن شه که همه ى خانولده ها رو بدبخت کرده. الان میفهمم چجور میمیرن. بخدا دیشب داشتم سکته میکردم ازترس
عزیز بیمارستان دولتی هزینه ها خیلی پایینه اگه بیمه تامین اجتماعی باشی حتی نباشی هم همونجا میفرستن برا بیمه سلامت شوهر من ۱۴ روز بستری بود اگه بیمه داشت میشد یک میلیون و سیصد .
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله