2777
2789
عنوان

درد معده که به پشت میرنه

17332 بازدید | 28 پست

بچه ها سلام من چند وقته که درد معده دارم و این درد به پشتم میزنه بالاتر از خط سوتین انگار قولنج دارم . و انقدر در میکنه که انگار یکی با مشت زده به پشتم .. کسی اینطوری شده ..

دارو میخورم فایده نداره .

سونو پنج شنله باید برم و ازمایش دادم جوابش ۱۱ ام امادس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار اینجوری شدم دایمتیکون داد دکتر گفت نفخ معدست .

شمام بخور ضرر نداره کاما حتما پیگیر باش 

معده درد خر است

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

پرهیز غذایی  میوه خام و سبزیجات و کاهو نخوررر    ترشیجات نخور   فلفل و نمک زیاد نخور نوشابه نخور  فست فود نخور  یه مدت رعایت کن مثلا یه ماه    درست میشه 

خدایااا  یه کاری کن  دست بجنبون تا دیر نشده 

منم اینطوری میشم. از سال ۸۸ که شروع شد همون موقع متخصص گوارش هم رفتم آندوسکوپی هم شدم. فقط گفتن معده حساسی دارم و تو خورد و خوراک باید رعایت کنم😕

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم اینطوری میشم. از سال ۸۸ که شروع شد همون موقع متخصص گوارش هم رفتم آندوسکوپی هم شدم. فقط گفتن معده ...

ببین من استرس شدید دارم چون خیلی ترسوام ..  از ترس کرونا ابنطوری شدم 

من چندسال قبل اینطوری شدم رفتم متخصص داخلی بهم دارو داد گفت اگه خوب نشدم باید برم آندوسکوپی بشم.خدار ...

خداروشکر.. ولی دارو اثر نکرده ..تا حالا اینطوری نشده بودم

نه بابا  درد سنگ صفرا قابل مقایسه با معده درد نیست  آدموو میکشه تقریبااا   من هر دو ر ...

بیمارستان رفتم .از دکتر پرسیدم سنگ صفراست .گفت نه .اعصابه .ولی اخه بدون سونو و ازمایش از کجا میفهمه 

ببین من استرس شدید دارم چون خیلی ترسوام ..  از ترس کرونا ابنطوری شدم

حرص و جوش هم عامل درد معده هست. و البته اگر رفلاکس داشته باشی استرس تشدیدش می کنه. اگر معده ات الان اذیتت می کنه به فوق تخصص گوارش مراجعه کن که دارو بده و در کنارش توصیه های لازم رو هم بکنه. 

من دردم به حدی شدید میشد که می بردنم اورژانس و بهم سرم می زدن.  

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من ی بار اینجوری شدم دایمتیکون داد دکتر گفت نفخ معدست . شمام بخور ضرر نداره کاما حتما پیگیر باش&nbs ...

هیچی تا الان تاثیر نداشته ..بهم امپرازول داده فاموتیدین و الومینیوم ام جی 

هیچی تا الان تاثیر نداشته ..بهم امپرازول داده فاموتیدین و الومینیوم ام جی 

دیگ همه چی داده دیگ طفلی تو خوراکت مراعات ک

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020