2777
2789
عنوان

چيكار كنم شوهرم فقط مال خودم باشه و بهم وفادار بمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3043 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با. فتارت طوری نباش که باور کنه خیلی ازت سر هست و اینجوری خیلی زود از دستش میدی شوهرت از بین همه تو رو انتخاب کرده تو قسمت اون بودی پس به خودت اعتماد داشته باش به خودت برس دچار خود کم بینی نشو چون تو انتخاب یه مرد جذابی پس تو نظر شوهرت از همه جذاب تری رو اعتماد به نفست کار کن شوهرت مال خودت میمونه. عزیزم تنها راهت اینه. 

حواست رو جمع کن خودت فراریش ندی

این رو قبول و باور داشته باش قبل از تو هم شوهرت همینقدر خوب و جذاب بوده ولی اون تو رو انتخاب کرده رهاش کن...

با همسرت حرف بزن و بگو دائم بهت این اطمینان رو بده که دوستت داره و سلیقه و انتخابش تویی

حساسیت نشون نده نگو نگات میکنن از این حرفا

اون شاید اصن متوجه نگاه ها نشه ولی تو آگاهش میکنی پرو میشه

خودت باش از ثانیه های زندگیت لذت ببر به این چیزا هم فکر نکن به خودت برس مطمئنا شما برا همسرتون جذابید که باهاتون ازدواج کرده

کسی که ذاتش خراب باشه خودش میره برا نگه داشتنشم نمیشه کاری کرد

البته که همسر شما مرد خوبیه 

بابا دیگه اینقدر توهم ندید به این آقایون ایرانی که حالا فکر کنن چه خبره خودتون خراب میکنید دیگه البته منم واقعا باور دارم که به ذات طرف هم برمیگرده .

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

اول یه آیه‌ی قرآن واست میارم:

إِنَّا زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِزِينَةٍ الْكَوَاكِبِ (صافات: ۶)
ﻫﻤﺎﻧﺎ ﻣﺎ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻳﻮﺭ ﺳﺘﺎﺭﮔﺎﻥ ﺁﺭﺍﺳﺘﻴﻢ.

نکته‌ی اول:

۱. ببین، که خدا داره میگه زینتِ آسمونی که به اون بزرگی، به اون ابهت، به اون قشنگی هست، "ستاره‌ها" ست 💕 ستاره‌هایی که با این‌که بزرگن، اما ما که می‌بینیم خیلی کوچولو هستند نسبت به آسمون... و حالا خدا اون فسقلی‌ها رو زینت این آسمون وسیع میدونه... چرا شما نتونی زینت همسرت باشی؟ 💕

۲. ببین، که خدا، بنا بر این آیه، هرچیزی رو که بخواد زینت بده، خودش زینت میده... حساب کتاب‌های ما همش بچگونه‌ست... اگر خدا بخواد تو در نظر همسرت زینت داده بشی (و لابد همین رو هم خواسته که ازدواج کردید) دیگه بقیه‌ی مسائل پیش پا افتاده ست در برابر خواست خدا...

و خب حالا جُدای از این آیه...

چندتا نکته بگم...

اول این‌‌که خیلی اشتباست که حتی اگر توی دلت نگرانی‌ای نسبت به این قضیه‌ای داری، ذررررره‌ای از اون رو به همسرت انتقال بدی... دور از جون شما، خانومی رو می‌شناسم که به همسرش که سرش داااائم توی کار بود، فقط بخاطر وسواسی که داشت، انقدر گفت، انقدرررر سالهاااا گفت تو میخوای زن بگیری، تا آشکارا رفت زن دوم گرفت، و گفت از لج حرف‌های تو بود و این‌که هرکار می‌کردم باورت نمیشد من وفادارم!

دوم این‌که اینم خیییلی اشتباست که شما خودتو کمتر از شوهرت ببینی یا حتی فقط به زبون بیاری چنین چیزی رو... مشاور به من گفت حتی به شوهرت نگو "دوستم داری؟" چون بعد یه مدت باورش میشه که این قضیه، اثبات نشده و شک می‌کنه... نکنه واقعاً دوستش ندارم!؟ مشاور می‌گفت به جاش بگو "می‌دونم هیچ‌کس به اندازه‌ی تو منو دوست نداره و من چقدرررر از این بابت خوشبختم..." و حس خوووب رو کیلو کیلو به زندگیت تزریق کن...

سوم، آیا زیبایی فقط به ظاهره؟ قطعاً نه... اول اعتماد به نفستو ببر بالا و در کنارش عاشق‌پیشه باش... بذار بهت بگم که اعتماد به نفس بالا، یعنی توانایی‌هاتو بدونی، ازشون استفاده کنی... و امکان خطا رو هم به خودت بدی... بعد از این، باید مهارت داشته باشی... تو هر زمینه‌ای که علاقه داری، اگر درسه، اگر خیاطیه، اگر ... نکته‌ی بعدی اینه که دستپختت عالی باشه، که عامل جذابیت خیلی مهمیه... نکته‌ی بعدی، رفتارت برای روابط جنسی هست که خیلی زیاد مهمه... اینا همش می‌تونه جوری زیبات کنه که هیچ‌کس تو دنیا نباشه، همشم مهارته، یعنی قابل یاد گرفتن، یه چیز ذاتی نیست... پس دنبالش برو، دنبال همه‌ی سیاست‌های زنانه... کلی کتاب هست در این مورد، کلی سخنرانی هست...

چه خوب که این فرصت رو داری که خانوادشم باهات خوبن. چقدر می‌تونی با یه بار کیک درست کردن برای مامانش، یا حالشو پرسیدن، خودتو توی دل همسرت بیشتر از قبل جا کنی....

چهارم این‌که اگر منتظر اتفاق بدی باشیم، معمولاً میفته... جواب حسادت‌ها رو ریلکس بده و رد شو... اما حواست به حسادت‌ها باشه... باید اینقدر پیش همسرت مورد اطمینان باشی، که اگر کسی از روی حسادت پشت سرت بهت تهمتی زد، همسرت تمام قد ازت دفاع کنه...

پنجم این‌که مبادا بخاطر این نگرانی، شوهرت رو دائم چک کنی... کجا رفتی، یک دقیقه دیر اومدی و... باید بهش اطمینان کنی...

و ششم، از خدایی که شما رو کنار هم گذاشته کمک بگیر ❤

نمیگم خوشبخت باشی، چون هستی... اما دعا میکنم خوشبخت بمونی ❤