2777
2789

سلام دوستان،،اين موضوع برام خيلي شده دغدغه،،شوهرم مرد خيلي مهربون و با دركيه،،ولي تفاوت ظاهري داريم،،من قدم كوتاه و ظريفم ولي اون قدش 190هيكل عضله اي و جذابه،،خيلي به چشم دخترا مياد،،ديشب بيرون بوديم چندتا دختر خيره شدن بهش،من گفتم دوس ندارم اينقد نگات كنن گفت حتما برق ميزنم😄 قيافش هم برا يه مرد خيلي خوبه،،خانوادگي استايلشون خوبه،،خانوادش هم باهام خوبن جوري كه مادرشوهرم دو روز منو نبينه ميگه بيا خونه مون دلمون برات تنگ ميشه،،تا الان موردي ازش نديدم،گوشيش همش دستمه،،ميگه من سرم پايينه ميرم ميام،اين وسط من خيلي نگرانم كه نكنه دخترا قاپش بدزدن،،اون روزدختر همسايه شون دايركت داد و گفت چطوري شدي زنش،دعانويست قوي بوده،والا قسمت بود و من دعائي نكردم،،قلبم از جا كنده ميشه وقتي يه دختر از شوهرم حرف بزنه،،

ولش کن مال تو باشه میمونه 

مال تو هم نباشه میره

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب ذات شوهرت داره اگه ذاتش خراب باشه هرکاریم کنی بازنمیتونی جمعش کنی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

چقدر چندش آور که کسی به خودش اجازه بده همچین حرفی بزنه!

در ضمن شما با رفتارت داری به همسرت ثابت میکنی خودت رو کمتر میبینی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ذات خودش باید خوب باشه تو نباید کاری بکنی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

حساس نباش به همسرت محبت کن بعدم همسرت که نمیتونه جلوچشای بقیه روبگیره نگاه نکنن توخیابون میری چشات میببندی؟؟؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگو چادر سرش کنع😐

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧