2777
2789

من اهل دوستی و...نیستم همه ی خواستگارام سنتی هستن ...حالا یکی اومد بد جور ب دلم نشست اما ب خاطر نداشتن درامد کافی (حالا بیخیال که خونه وماشینم نداره)جواب منفی دادم ...حالا عذاب وجدان دارم چون داداشم گفت وقتی جواب رد دادم پشت گوشی صداش لرزیده انگار بغض کرده .....

😔😔😔😔نمی دونم چکار کنم اخه دوستمم از سر اینکه دلش سوخت برای پسر همسایه پسر صاف وساده ایه جواب مثبت داد الان پشیمونه ....چون مهندس برقه ...اما رسما کار گره چون پارتی نداشت 

من ب آرزوهایم قول رسیدن دادم 🤩😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا .ادم احساساتی نیستم و همیشه دلیل منطقی و کافی داشتم .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ن اصلا از ته وجودم خوشحال شدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه نشده

بعضیارو که اجازه نمیدم بیان خونه خانوادم میگن آشناست زشته.ولی من میگم زشت اینه که میدونم نمیخوامش ولی علافش کنم بیاد خونمون.برامم مهم نیست کی چی فکر کنه.مگه کشکیه ازدواج؟

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
اگه برگردی ب قبل جواب مثبت میدی؟

نه ازدباج کردم خو

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

بیخیال

ولی آره تو دانشگاه یکی و بدددد بی محل کردم چون میدونستم اون عاشق منه و صمیمی ترین دوستم عاشق اون😔😔

یسال بعد نامزد کرد یه جا همو دیدیم انقددد حالش بد شد که نامزدشم فهمید دلداریش میداد طفلی

بیخیال ولی آره تو دانشگاه یکی و بدددد بی محل کردم چون میدونستم اون عاشق منه و صمیمی ترین دوستم عاشق ...

ب خاطر رفیقت گذشت کردی یا بهش حسی نداشتی؟

من ب آرزوهایم قول رسیدن دادم 🤩😍