2777
2789
عنوان

یکم از خاطرات خنده دارتون بگید 😁

714 بازدید | 29 پست

بخدا پوسیدم از غصه ، همش خبر بد، همش انرژی منفی ، اینجام دیگه هیچ تاپیک باحالی نیست همش شده دعوا با شوهر و خانوادش ، بیاید بگید از سوتیا خاطراتتون یکم دلمون واشه 😘

📍میدونم اینجور تاپیکا تکرارین ، ولی تکراری تر از دعوا و خیانت نیست که ، حداقل واسه یه لحظه هم شده لبخند میاد رو لبمون

اومدم بخونم👁️👀

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمو صب بستری کردیم بیمارستان من خاب بودم

مامانم پری بود

بابام بیدارم کرد میگ نواربهداشتی کجاس 

منم هنوز لود نشده بودم و از این سوال برگام ریخته بود

من اینطورییی🤯🤯😨😨چی؟؟؟واس خودت میخای!؟؟؟؟

بابام گف ن مامانت ببرم واسش

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

کلاس نهم بودیم امتحان ترم مدیر گفته بود حق ندارید گوشی بیارید بعضیا اورده بودن بخاطر همون اومد مارو گشت 

من چند هفته قبل تو نمازخونه با یه تسبیح بازی میکردم میچرخوندمش بعد همونجور رفتم کلاس جونم نگرفت برش گردونم گزاشتم جیبم بعدا ببرم موند تو جیبم 

مدیر اومد منو گشت از تو جیبم تسبیحو در اورد گفت ببینید یاد بگیرید بع این میگن دانش اموز 😑😂😂

کلاس نهم بودیم امتحان ترم مدیر گفته بود حق ندارید گوشی بیارید بعضیا اورده بودن بخاطر همون اومد مارو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
مامانمو صب بستری کردیم بیمارستان من خاب بودم مامانم پری بود بابام بیدارم کرد میگ نواربهداشتی کجاس& ...

وااااااآااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما همیشه مامانم واسمون نوار بهداشتی میخرید ، یه بار نمیدونم چرا به بابام گفته بود ، اونم دستش به کم نمیره یه جعبه بزرگ نوار بهداشتی ، خودشم یه مارک ناشناخته ی درپیت خریده بود ، بگذریم از اینکه تو خیابون چه جوری اونو جلو چشم همه آورده بود 😂منم خونه تنها بودم آورد قشنگ نگام کرد گفت شیرین جان براتون نوار بهداشتی خریدم ، آااااااب شدم 

الان خوب شده تابو نوار بهداشتی شکسته