2777
2789
عنوان

میشه بخونین و بگین من نامردی کردم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 144 پست
دستت درد نکنه معلومه خیلی با شعوری از حرفات مشخصه کاش همجنساتم یکم ازین شعور تو رو داشتن ک دخترا و ز ...

ممنون خواهر منم تقریبا 23 سالمه

وقتی این جوررر چیزارو میبینم و میخونم از خودم خجالت میکشم بخدا ولی باور کن  خوبیش اینه همه یکی نیسن همه متفاوتیم 

نمی دونیم این جور اشخاص چرا با  ابروی بقیه بازی میکنن

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

جدی میگم هر جا میبینم ممد ممد ممد😐

ی جا ننوشته اروین لاقعل ما ام ببینم🥴😂

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
حذفش کردم

خدا ب دلت آرامش بده ولی ایکاش

رابطه تون فقط در حد ی چت پیام حرف بود 

خودتون چن سالتونه چن سال اشنا بودید باهاش

ممنون خواهر منم تقریبا 23 سالمه وقتی این جوررر چیزارو میبینم و میخونم از خودم خجالت میکشم بخدا ولی ...

آبرو به جهنم چرا اینقدر دل ی ادمو میکشنن همه استفاده هاشونو میکنن و بازم عذابش میدن

داداش من همیشه میگه من جوری با زنم رفتار میکنم ک دوست دارم با خواهرام رفتار بشه

میگه زن من ی دختر تنها بود ک اومد خونه من ی جورایی من پناهشم چرا باید اذیتش کنم مث ی ملکه باهاش رفتار میکنه خداروشکر

اونوقت وضعیت ما

خنده داره

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
جدی میگم هر جا میبینم ممد ممد ممد😐 ی جا ننوشته اروین لاقعل ما ام ببینم🥴😂

اسمتون خب خاصه 

قشنگم هست

کلا اسامی ائمه خیلی زیادن

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
فعلا خوردم ب پست ما😬

هیچ وقت خودت ب دست تقدیر و سرنوشت نسپار،،،،، 

سرنوشت تو خودت رقم بزن و بساز

ن بابا ما اصن سه ماهه ب جز دعوا اصن حرف نمیزنیم  اگ اینهمم طول کشید ب خاطر این بود ک کم   ...

دگ چ دلیلی واضح تر از اونهمه بی احترامی حالام خداروشکر ک از ی رابطه سمی نجات پیدا کردی🌱✌🏻

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
خدا ب دلت آرامش بده ولی ایکاش رابطه تون فقط در حد ی چت پیام حرف بود  خودتون چن سالتونه چن سال ...

خودم خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم

من کلا خیلی دختر ساده و مظلومیم زود تسلیم میشم ک ای کاش نمیشدم

نمیشه هم کاریش کرد

من ۱۹ سالمه اون موقع ک باهاش اشنا شدم بهمن ۹۸ بود ک برای کنکورم میرفتم مشاوره

آبرو به جهنم چرا اینقدر دل ی ادمو میکشنن همه استفاده هاشونو میکنن و بازم عذابش میدن داداش من همیشه ...

چی بگم والا  خوب دندونی ک درد کنه ادم درش میاره میندازه دور😐 وقتی دلتون میشکنه قیچی ش کنید برع پی  لاس زدنش

هیچ وقت خودت ب دست تقدیر و سرنوشت نسپار،،،،،  سرنوشت تو خودت رقم بزن و بساز

دارم همین کارو میکنم

اسمتون خب خاصه  قشنگم هست کلا اسامی ائمه خیلی زیادن

عکس این ممد نداری ببینم قیافه ی همچین اشخاص ی رو ببیمم😐

دگ چ دلیلی واضح تر از اونهمه بی احترامی حالام خداروشکر ک از ی رابطه سمی نجات پیدا کردی🌱✌🏻

مرسی قربونت برم💕💕💕

دقیقا حرفاتو همرو درک میکنم بخدا اینم دقیقا همینجوریه همش میترسبدم حرفی بزنم ک دعوا درست شه خدارو ش ...

اصلن عذاب وجدان نداشته باش ببین الان دنیا جوری شدع که فقط باید خودت مهم باشی و بس دلت برا کسی نسوزه چون کسی دلسوز ادم نیست من انقدر آبرو داری میکنم که کتکاش تحمل میکنم جیغ داد نمیکنم تا مبادا خونمون که آپارتمانیه همسایه ها بشنون گریه هام تو بالشت حبس میکنم که صدا هق هقم بیرون نره ...نذار عاقبتت بشه عاقبت من که درد ابروت درد اینکه تو شعور ودرک فهم داری اما اون نداره زندگی و عمر و جوانیت به فنا بره این بلاهارو پسری داره سرمن میاره که ده ساااال عاشقم بود و صبر کردتلاش کرد که بهم برسه چه اشکایی که نریخت چه زجرایی که نکشید چه التماس هایی که نکرد...دیگه تصورش بکن وقتی یه همچین ادمی با عشقش این کارارو کنه ازبقیه چه انتظاری ..‌تو عقد که اذیتم میکرد خیلیا میگفتن تو که از خوشگلی خوش اندامی چیزی کم نداری طلاق بگیر بهترینا برات میان میگفتم اینی که ده سال عاشقم بود چه گلی به سرم زد که بقیشون بزنن موندم پای عشقش دل سوزوندم براش دوستش داشتم باوجود همه ی بدیاش اما درست نشد....

چی بگم والا  خوب دندونی ک درد کنه ادم درش میاره میندازه دور😐 وقتی دلتون میشکنه قیچی ش کنید برع ...

دیگه ب خاطر اشتباهاتمم میگفتم باید بسازم

اما نشد

دوسش داشتم اما الان دیگه نه