2821
2789

ته دلم میگه خدا نگام میکنه ولی عقلم میگه تو این ۷ ماه مگه نگاهم کرده .حاجتمو بر اورده کرده .خدا چرا کاری نمیکنه .بچه هامو و منو ول کرده.اخه حاجتم مگه غیر منطقیه ک خدا نخواد.۷ماه شوهرم رفته زندان.۷ماه دادگاهی دوم نشده ک حق ب حقدارش برسه.۷ماه بچه های من بابا نمیخوان‌.درامد و پول نمیخوایم .کلی قسط و زنگ زدن بانک و .... .چی کار کنم بگم حکمت خدا .خواست خدا و..... دیگه حتی از در دو دل با خدا و کمک از خدا و درخواست از خدام خسته شدم .چرا داره منو نابود میکنه .دیگه نمیتونم رو رحمش حساب باز کنم.باید حتما بشینم خاک تو سرم بریزم تا نگاهم کنه .

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گاهی دعامیکنم میگم خداصدامو میشنوه دخترم شفامیگیره بعد یاد داعش اینا میوفتم میگم خدا صدای اون ادمای که انقداز دست داعش کشیدن نشنید بعد صدای منومیشنوه....ولی بازم ناامید نمیشم خدابزرگه

این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
بااجازه ی استارتر عزیز خیلی معذرت میخوام،میشه واسه اثر دعای من پیش خدا یک صلوات بفرستید تا حال منم خ ...

من اگ دعام اثر داشت ک این حال و روزم نبود .اما فرستادم عزیزم 

در گذشته منم خیلی چیزا از خدا خواستم..در بدترین شرایط ...بازها و بارها دعا کردم و...هیچ اتفاقی نیوفتاد...

به یه نتیجه ای رسیدم..خدا داره فقط نگا میکنه...

منم واسه دردام خودم زحمت کشیدم...خودم دست خوذمو گرفتم..و خودمو کشیدم بیرون از بدبختیا و مشکلات....فقط دست به کار شدم و چیزی دیکه از خدا نخواستم

منم گاهی دعامیکنم میگم خداصدامو میشنوه دخترم شفامیگیره بعد یاد داعش اینا میوفتم میگم خدا صدای اون اد ...

دقیقا منم میگم هزارن نفر در ب در شدن و .... ایا اونا دعا نکردن. خدارو صدا نکردن.چی بگیم .اسم خدارو هزار بار تگ تگ فرستادم و صداش کردم اما جکابمو نداده ک نداده

اره بهش گفتم باباموگرفتی مامانمونگیرسوم بابام مامانمم رفت پیشش کلی کفرگفتم ولی همون شب پشیمون شدم خداخیلی مهربونه اگه به صلاحت باشه حتما به خواستت میرسی

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
دقیقا منم میگم هزارن نفر در ب در شدن و .... ایا اونا دعا نکردن. خدارو صدا نکردن.چی بگیم .اسم خدارو ه ...

فقط سالم باشی همین کافیه قدرسلامتی خودت خانوادتو بدون هبچی بالاتراز سلامتی نیست

این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز