2777
2789
عنوان

خیلی استرسی هستم کسی هست عین من؟

144 بازدید | 17 پست

سرهرچی استرس میگیرم دست و پام میلرزه با تپش قلب

قبلا اینطور نبودم یه مدتیه اینطور شدم 

راهکاری دارید 🥺

و دیگر هیچ…

منم اینطوریم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کل زندگیم استرسه ... همه دعوام میکنن چرا برا چیزای الکی اینهمه استری میگیرم ... چه کنم دست خودم نیست ..‌‌

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
چکار کنم که بهتر شم ؟ ایشالا شما هم خوب بشید در آرامش باشید

برای خودت هدف بنویس و فکرت رو روی اونها متمرکز کن

از مقدار کار خونت کم کن و ارتباطت رو با محیط و 

گروههای مختلف ورزشی وحفاطت محیط زیست و غیره زیاد کن

برای هرشخص تو زندگیت به اندازه وقت بذار ولی برای خودت از همه بیشتر وقت بذار 

من ترس از آینده و از دست دادن عزیزانم همیشه استرس داشتم ولی دارم رو خودم کار میکنم که باید مستقل باشم

اینها شعار نیست چیزهایی که به نظرم شعار تو زندگی میومد ولی ذره ذره بهشون رسیم

هر مشکلی یه ریشه ای داره 

ریشه ی مشکلت رو پیدا کن 

من چون در بچگی مادرم رو از دست دادم ترسم توی اون دسته است 

من هرجا برای مشاوره رفتم جلسه ی دوم به بعد به روانپزشک برای گرفتن دارو ارجا داده شدم