پروفسور_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 569 عنوان سلام کسی از عکس برداری دندان سر در میاره. 96 بازدید | 11 پست .. تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 1400/06/07 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروفسور_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 569 عکس دارین از دندونتون ؟ بله تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی.
پروفسور_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 569 عکس دارین از دندونتون ؟ امروز رفتم عکس برداری، دکتر متاسفانه نبود تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی.
پروفسور_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 569 بپرسین سوالتون رو ؟ برای استخدامی عکس گرفتم، چون 2 تاش افتاده بود دکتر گفت شاید دربیاد، گفتن عکس بگیرید مشخص میشه، میتونید تشخیص بدید شما؟ تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی.
عطرا عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 137 مشکلتون چی بوده ؟عکستون رو جلوی نور بگیرین یه عکس بگیرین ازش که من ببینم
پروفسور_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 569 مشکلتون چی بوده ؟ عکستون رو جلوی نور بگیرین یه عکس بگیرین ازش که من ببینم بله براتون میفرستم. در استخدامی دندان نباید خالی باشه باید دندان بزارماما دکتر دکتر ممکنه خودش در بیاد، اینجوری دیگه لازم نیست بزارم تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی.
عطرا عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 137 بله براتون میفرستم. در استخدامی دندان نباید خالی باشه باید دندان بکارم. اما دکتر دکتر ... حتی اگه دندون نهفته داشته باشین خود به خود که در نمیاد باید جراحی و ارتودنسی انجام بدین
پروفسور_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 569 تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی.
پروفسور_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 569 حتی اگه دندون نهفته داشته باشین خود به خود که در نمیاد باید جراحی و ارتودنسی انجام بدی ... فرستادم، ایشون گفتن سنتون کمه و از این حرفا تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی.
عطرا عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 137 فرستادم، ایشون گفتن سنتون کمه و از این حرفا خیر چیزی که گفتن درست نیست همه ی دندوناتون دائمیه نیاز به معاینه کلینکی و عکس تک دندان هم هست اما طبق این عکس اوضاعشون خرابه و ممکنه کشیدنی باشن و باید ایمپلنت بذارین علاوه بر این بقیه رو هم باید زود رسیدگی کنین تا همین اتفاق براشون نیفتاده