2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بده من سالهاس میدم و فولیک اسید و ویتامین دی هم میدم به دخترم 

فولیک اسید چیه شربته؟منم قطره ویتامین دی گاهی میدم 

همیشه بدم مشکلی نداره؟جوشان رو چند روز یه بار میدی شما

هر روز بدم ؟تا چند وقت؟

من هفته ای سه روز تقریبا پسرم ویتامین سی میخوره،. عادت کرده بعد ناهار بجای نوشیدنی خودش درست میکنه میخوره،. گاهی وقتا هم مولتی ویتامین جوشان میدم، تقریبآ هفته ای یه بار، 

فولیک اسید چیه شربته؟منم قطره ویتامین دی گاهی میدم  همیشه بدم مشکلی نداره؟جوشان رو چند روز یه ...

جوشان روزی ی دونه با اب بده ویتامین دی هم دخترم قرصشو میخوره هفته ای ی دونه 

فولیک اسید هم برای قد و وزن و سیستم ایمنی عالیع دکترش قرصشو میده بهش 

جوشان روزی ی دونه با اب بده ویتامین دی هم دخترم قرصشو میخوره هفته ای ی دونه  فولیک اسید هم برا ...

پسر منم نسبت به هم سناش خیلی ضعیفتر و کوتاه قدتره

ولی میترسم زیاد تقویتی بدم یه مدت زینک میدادم گفتن هورموناشو تقویت میکنه بلوغ زودرس میگیره ,فولیک اسید اینطور نیست؟اخه تا حالا بهش ندادم؟

پسر منم نسبت به هم سناش خیلی ضعیفتر و کوتاه قدتره ولی میترسم زیاد تقویتی بدم یه مدت زینک میدادم گفت ...

ن اتفاقا دکتر دخترم فولیک اسید و ویتامین دی رو بخاطر بلوغ زودرس داد که زودتر اتفاق نیفته ولی دخترم قدش خوب بود الان ماشالا تقریبا هر ماه سانت میگیرم تاثیر رشد صعودی داره یعنی واقعا تاثیر داره 

ن اتفاقا دکتر دخترم فولیک اسید و ویتامین دی رو بخاطر بلوغ زودرس داد که زودتر اتفاق نیفته ولی دخترم ق ...

قرص فولیک اسید از همونا که بزرگسال میخوره ؟از چند سالگی بهش دادین؟

ببخشید خیلی سوال کردم😊