2777
2789

من خودم سبيل دارم در حد قاجار ابروهامم پرررر يعني پاچه بزي ها ولي خوب همونطور بعضيا رسم دارن تا ازدواج نبايد إصلاح كنن ما هم رسم داريم مامانمم داره ميبينه خداوكيلي تو دانشگاه كسي بوده اصلاح نكرده باشه يا كسي مجرد باشه إصلاح كنه شما فكر خاصي ميكنيد?

چندسالته؟

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

خدایا این رسمای چرتو پودر کن😑🔪

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط سیبیلامو با ژیلت میزنم 😁،میخام لیزر کنم اگ کرونا بزاره😑ازدواجم کنم اصلاح‌نمیکنم چ کاریه خودازاری

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
چندسالته؟

هيفده عزيزم

من ميگم برم دانشگاه بردارم مامان و بابام هنوز خيلي محكم سر حرفشونن😑

وإلا بعضي دخترا سيزده چهارده ساله يه پا ميكاپ ارتيستن من از سبيلام پره رژ ميزنم تباههه ميشه😂😐

ن...مادرا و پدرا تو فرهنگ چند پیش رو پیش میگیرن... باید با فرهنگ جامعه پیشبری....تو دانشگله خووبه سر ...

هنوز نميرم منم از همون ميترسم اخه بدبختي ارايش هم نميتونم درست و حسابي بكنم بكنم از حد پر مو ام 😂 از الان دارم خودمو ميكشم به اميد اينكه برا دانشگاه اجازه بدع

هيفده عزيزم من ميگم برم دانشگاه بردارم مامان و بابام هنوز خيلي محكم سر حرفشونن😑 وإلا بعضي د ...

تودانشگاه قبول شو قبول شدی نظرشونو راحت میتونی عوض کنی راستی کدوم شهری شاید ادمای شهرتون مذهبین

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

زمان مجردی سیبیلامو مسخره میکردن ١٣سالم بود ناخوداگاه میگفتم دوسال دیگه دلم براسیبیلام تنگ میشه😢😂😂😂ادعای شاخ بودنداشتم بااین جواب 😁به دوسال نکشید ازدواج کردمو اصلاح کردم ولی هیچوقت دلتنگشون نشدم👌😁

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرس💜✨