2777
2789
عنوان

سیسمونی بچم خانوما بیاید

358 بازدید | 35 پست

دهانه رحمم نرم شده و باید خودمو تا ۳۶ هفته برسونم امپول پرولوتون هفته ای یکی میزدم امپول ریه هم زدن برام شیافم استفاده میکنم امشب شوهرم سرویس چوب سیسمونی رو اورد خیلی دلم میخاد بچینمش ولی نمیتونم ریسک کنم کسی بوده بچش توی ۳۶ هفته این حدودا دنیا اومده باشه مشکلی‌ نداشته باشه؟

عزيزم ان شاالله كه تا سي و هفت هفته حداقل بمونه و به دنياد نياد ولي اگر آمپول ريه زدي هيچ مشكلي واسه بچه پيش نمياد منم چون نزديك بود زايمان زود كنم دكترم واسم زد ولي خدا رو شكر تا هفته سي و هشت رسيدم و چهارشنبه اگر خدا بخواد زايمانمه..فقط ايتراحت كن تا ميتوني

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ان شاالله كه تا سي و هفت هفته حداقل بمونه و به دنياد نياد ولي اگر آمپول ريه زدي هيچ مشكلي واسه ...

انشاالله ممنونم خداروشکر که ۳۸ هفته هستی انشاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل کنی اگه دوست داشتی برا منم دعا کن حداقل تا ۳۷ نیاد..

سزارینی یا طبیعی