2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمک

61 بازدید | 14 پست

من چند روزه همش حس خوابالودگی و سردرد بهم دست میده.حس میکنم فشارم پایینه  اب قند میخورم خوب میشم ولی بعد یه ساعت دوباره همون حالت بهم دست میده سرمو میخوام بزارم رو بالش از سردرد نمیتونم دراز بکشم.امروزم فشارمو گرفتم ۹ بود.اب قند هم میخورم دوباره اونجوری میشم.کسی مث من بوده؟

خب عزیزم برو پیش پزشکت بهش بگو این علائمو داری .. شاید واقعا قندت پایینه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹ هفتم.فشارم همش بالا پایین میشه.

عیب نداره منم اینجوری بودم. بعضی وقتا فشارم ۷ بود. سعی کن زیاد استراحت نکنی وزنت بره بالا واسه زایمانت سخت بشه خودتو به کاری مشغول کن پیاده روی برو دورهمی چیزی 

بیشتر ببینید
عیب نداره منم اینجوری بودم. بعضی وقتا فشارم ۷ بود. سعی کن زیاد استراحت نکنی وزنت بره بالا واسه زایما ...

دکتر چی گفت به شما.بدبختی اینه گفته پیاده روی نکنم.میرم اونجا بخاطر یه سوال ۳ساعت باید بشینم.میشه تلفنی به ماما بگم؟

من ۳ ماه بیست روزه زایمان کردم. دلم واسه زمان بارداریم تنگ شده کاش توانشو داشتم دوباره اقدام میکردم ...

وای توروخدا ول کن😁.من میخوام این دوماه بگذره راحت شم.از بش استرس و عذاب کشیدم بخاطر جفت پایین