2777
2789
عنوان

حنا برای مو

159 بازدید | 14 پست

خانوما من ریزش مو دارم دکتر هم رفتم ولی خوب نشدم،میگن حنا بذاریم ریزشش قط میشه،میخام برم موهام کوتا کنم،ی مدت حنا بذارم شاید ریزشش قط بشه.

میگم کسی اینجا تجربه ای داشته؟

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞

من تو بچگیم دو سه بار گذاشتم حنا اما واسه ریزش مو نه ولی شنیدم که جواب داده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من تو بچگیم دو سه بار گذاشتم حنا اما واسه ریزش مو نه ولی شنیدم که جواب داده

خدا کنه برام جواب بده آخه دلم ریش ریش میشه وقتی موهام شونه میکنم😭مشت مشت میریزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه برام جواب بده آخه دلم ریش ریش میشه وقتی موهام شونه میکنم😭مشت مشت میریزن

منم همین مشکلو دارم ولی تا حالا پیگیر درمونش نشدم میگم موهام پر پشته خیلی ،،،بریزه هم عب نداره ولی باید راه چاره باشم منم میخام موهامو کوتاه کنم اصلا دلم نمیخواست😕

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
منم همین مشکلو دارم ولی تا حالا پیگیر درمونش نشدم میگم موهام پر پشته خیلی ،،،بریزه هم عب نداره ولی ب ...

موهای منم پرپشت بود یعنی ایقد پر پشت ک نمیتونستم شونه کنم ولی حالا چی...

من همه راه ها وامتحان کردم ریزش دارم بازم فقط قرص بیوتن 2بارخوردم خوب شدم با الان دوباره ریزش دارم

قرص ها اینجوریه تا بخوری ی کم خوبه ولی قط کنی باز ریزش شدی میشه

موهای منم پرپشت بود یعنی ایقد پر پشت ک نمیتونستم شونه کنم ولی حالا چی...

آره همیشه ک اونطوری نمیمونه،،😕منم از اونش نگرانم

کپسول ساپلاس، زینک و بیوتین. تا کمر موهام

کوتاه کن درست میشه منم همینجور بودم تا یه هفته پیش موهام تا باسنم بود خیلی میریخت ترسیدم کچل شم پسرونه زدم الان زینک میخورم سدرم میزنم هیچ نمیریزه 

تاپیکامو نخون  
کوتاه کن درست میشه منم همینجور بودم تا یه هفته پیش موهام تا باسنم بود خیلی میریخت ترسیدم کچل شم پسرو ...

پودر سدر؟یا شامپو