2777
2789
عنوان

نگهداری میوه فریز شده

954 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

وقتتون بخیر 

من یه حجم زیاد میوه تابستانی رو بخاطر جا نداشتن ،فریز کردم.

برای استفاده از فریز خارج کردم و گذاشتم توی یخچال 

اما تمام حالت و فرم میوه از دست رفت 

میوه ها رو به تعداد کم توی پلاستیک بسته بندی کرده بودم 

شما راهکاری دارید که بتونم میوه ها رو سالم از حالت فریز خارج کنم و استفاده کنم؟ 

ممنونم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلو ،لیمو ترش،لیمو شیرین،انجیر،گلابی،گوجه فرنگی،فلفل سبز،هویج،خیار

انجیز گلابی باید خشک بشه ....هویج فلفل فقط فریز میکنم...گوجه رو میکس میکنم فریز میکنم...خیار زیاد باشه خیار شور کن..لیمو خشک کن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
میوه فریز شده به درد خوردن اینطوری نمیخوره فقط آلبالو بعد فریز بازم خوبه موز و انبه هم به درد شیر ...

انبه شما امتحان کردی؟

خشک میکنی یا خورد میکنی میزاری فریز؟

🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫
انبه شما امتحان کردی؟ خشک میکنی یا خورد میکنی میزاری فریز؟

بله خورد شده فریز کردم بعد بیرون آوردم با شیر

درست مثل موز خوب میشه 

توت فرنگی هم یکبار فریز کردم بعد بلافاصله بیرون آوردم با شکر ریختم مخلوط کن همون لحظه شبیه بستنی میده کمی

انبه شما امتحان کردی؟ خشک میکنی یا خورد میکنی میزاری فریز؟

انبه رو درسته میزارم فریزر ، بعد که دربیارین یکم که یخش وارفت کم کم فشارش بدین تا مثل انار آبگیری له بشه بعد یه گوشه اش رو سوراخ کنین و بخورین، یا باهاش شیر انبه(شیر+انبه+شکر یا بستنی) یا اسموتی انبه(انبه یخ زده+شکر+هرچی دوس میداری) درست کنین  ، ما چون همسرم عاشق انبه س همیشه میزاره تو فریز که همیشه داشته باشه