2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 34 پست
علایمتون چی بود

سردرد که کلا با سردردای قبلا داشتم فرق داشت.کمی از بینی اب میومد .انتی هیستامین خوردم.بعد دیگه یهو بیحال شدم شدید و بدن درد رفتم تست دادم مثبت بود🥲

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من ۷روز ۸روز میش با کرونایی در ارتباط بودم هیچ علایمی نداشتم فقط دوسه روز بود پام درد مسکرد الانم خوبم فقط صبح کمی ابریزش بینی و عطسه داشتگ یعنی میتونه کرونا باشه؟سرمم درد میکنه😣

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
بچه ها من ۷روز ۸روز میش با کرونایی در ارتباط بودم هیچ علایمی نداشتم فقط دوسه روز بود پام درد مسکرد ا ...

احتمالا خیلی 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

[QUOTE=205282900]من ۲روزه بدن درد وسردرد دارم نمیدونم گرفتم شوهرم برادر شوهرمو که کرونا داشته ۴شنبه برده بیمارستان ولی خب با رعایت تمام نکات بهداشتی وهر کدوم هم۳تا ماسک داشتن من خودم هم باردارم و خیلی میترسم.همون موقع که شوهرم رفت بیمارستان من با داداشم اومدم خونه بابام الان میخوام بدونم شوهرم کی تست بده که تستش معتبر باشه من با خیال راحت برگردم

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗
کرونا دلتا ۲تا ۷روزه علایم ظهور پیدا می کنه

ن کرونا دلتا گفتن نهایت دیگ ۴۸ساعت

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
[QUOTE=205282900]من ۲روزه بدن درد وسردرد دارم نمیدونم گرفتم شوهرم برادر شوهرمو که کرونا داشته ۴شنبه ...

ریسک نکن چند روز بمون بمون خونه بابات...اصلا نمیشه گفت چند روز بعد ولی برای اطمینان ۱۰ روزی بمون